Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Sadepäivän viettoa

Joo, ei näin ! Mä tahon sen eilisen päivän takasin, tai ainakin sen kauniin ilman, tämän päiväisen kosteuden ja loskan ja kaiken inhottavan voisin lähettää asiakaspalautuksena takaisin sinne mistä se tulikin ! Aamun ensimmäinen postaus oli ajastettu ja tämä postaus on nyt ihan totista totta ja täällä minä kirvaan ja kirjoittelen tätä suuressa masentuneisuudessani, huoh. 

Koko yö meni sängyn pohjalla pyöriessä ja kuunnellessa kuinka sade ei tauonnut hetkeksikään ja kuinka se pieksi kattopeltejä innoissaan, itsehän en tästä ollut niin kovin innoissani enkä todellakaan hihkunut riemusta ! Sade tosin näytti kyllä nauttivan olostaan, katsokaas kun se haluaa jatkaa leikkiään edelleen. Yritän mulkoilla sitä verhojen lomitse, silti se vain jatkaa iloisena touhujaan, ihan niinkuin ei huomaisikaan minua. Mitähän kostosuunnitelmia keksisinkään sen varalle... Hmm...

Tämä aamu lähti siis todella inhottavasti käyntiin, aluksi heräsin aamuyöstä siihen kun T tuli kotiin ja kirvasi kaikki alimpaan *piiiiiiip* !! Ilmeisesti kakka yö oli töissä, sain sen kuitenkin hiljenemään murahduksillani ja uhkailuilla ja jatkoin uniani. En kuitenkaan kovin pitkään, kohta soi kello ja ylös oli noustava ! Sade riemuitsi ja rummutti kattopeltejä entistä lujemmin, pystyin jopa aistimaan pienen hymyn sen rummutuksessa, se oli iloinen kun joku muukin halusi herätä kuuntelemaan sen kaunista laulua NOT !! Mun mieli oli täysin maassa, tuntui kuin vähintään satakiloa olisi pakotettu hartioilleni, ounou, päivästä olisi tulossa siis mahtava. Nousin kuitenkin, vaikka ketutti, nappasin kamat päälle ja lähdin liikkeelle. Sain asiani hoidettua kaupngilla, kurvasin Prisman kautta kotiin ja nyt nautin olostani sisällä vällyjen alla. T nukkuu edelleen ja mulla on kivasti aikaa hoidella blogiasioita tässä ja vaan olla. Blogin kirjoittaminen on mulle ihanan rentouttavaa ja nautin suuresti tästä tekstin syöttämisestä. Räpsin muutamia kuvia tämän hetkisestä olostani, nyt se on ihan hyvä olo, vaikka aamulla olisin voinut vain pääni takaisin tyynyyn ja unohtaa kaiken.

Nauttikaahan tekin siellä missä ikinä olettekaan, ja unohtakaa se sadeilman ketutus, kyllä se aurinko ihan tosissaan joskus sinne risukasaan paistaa vielä. Jaksakaa vain odottaa ! Välillä tekee hyvää ottaa vain kuppi kuumaa käteen, ja toiseen käteen vaikka uusin Cosmo. Villasukat jalkaan, huppari päälle ja peitto korville, vielä jos olet henkilö joka nauttii musiikista, laita sekin soimaan ja nauti olostasi, kyllä sitä jaksetaan taas kesällä valittaa kun joskus on liian kuuma ! Elämän pienistä hetkistä pitää osata välillä nauttia <3 Kuvia alla, olkaapa hyvät :)Maailman parasta kivennäisvettä, niin ihanaaaaa ! Bonaqua mansikka-raparperi, maistuu ihan kesältä <3

Pysytelkäähän linjoilla vielä, laittelen jossain vaiheessa kuvia uusista koruista, tein eilen illalla sen yhden avainnauhan lisäksi lisää kännykkäkoruja, yhden kirjanmerkin ja käsikoru/korvakoru -setin :) Kiitos kaikille jotka olette liittyneet lukijoiksi ja seuraajiksi ja olette näin nostaneet blogini arvoa ainakin miljoonalla, kiitos ihanat, pus <3 Toivottavasti teitä kiinnostuneita löytyy vielä jostain lisääkin !

Psstt muuten ! Hohoi te kaikki, älkää lopettako vielä lukemista, käykäähän klikkailemassa Cailap -juttuja vielä ennen lähtöä, siellähän on niitä blogistien suunnittelemia koruja tulossa tänään verkkokauppaan myyntiin, pääsette sinne suoraan tästä. Pystytte myö osallistumaan äänestykseen, jossa voitte voittaa jonkin näistä koruista itsellenne, siihenkin äänestykseen pääsette tästä, valitettavasti se on näköjään ainoastaan tuolla facebookin puolelle :) Käykäähän klikkailemassa !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !