Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Shoppailureissun saldoa

Kuten mainitsin aikaisemmin mulla oli tänään tiedossa mukava shoppailupäivä äipän kans :) Ja niinhän meillä olikin ! Käytiin kaupoissa pyörimässä täällä ja rajalla, oikein antoisaa oli ja jotaki kivaa tarttui mukaankin. Hieman vaihtelua korujutuille, saatte siis sen sijaan kuvia shoppailureissun antimista sekä muutaman kuvan kun käytiin T:n kanssa syömässä, naminami. Pahoittelut kuvien laadusta, mulla ei ollut järkkäri mukana kaupungilla, kuvailin siis muutamia kuvia puhelimen kameralla. Puhelin on HTC Desire Z, ihan ok kamera kylläkin siinä :)Aamu lähti tosiaan tänään käyntiin myöhään nukkuen ja rauhassa oleillen, lähdettiin  sitten aamujuttujen jälkeen kaupunkiin vietnamilaiseen syömään ja syötiin buffettia niin että napa naukui tyytyväisyydestä. Ruokailun jälkeen täytyikin palata takas kotiin, koska T oli lupautunut menemään muutamaksi tunniksi ylitöihin vielä. Kävin siis viemässä T:n kotiin ja lähdin itse hakemaan äitiä kyytiin jotta matka voisi jatkua kohti shoppailuiltapäivää. Suunnistimme auton nokan kohti rajaa ja käytiin Haaparannan puolella Ikeassa pikaisesti, sekä Iittala Outletissa ja Skopunktenissa, eipä löytynyt juuri mitään. Seuraavaksi mentiin Candy Worldiin ja sieltähän tarttui mukaan jotain makeaa ;)


Ja hei oikeesti nää kaikki ei oo mun ! Oikeesti :D

Rajalta löysin Pentikin liikkeen toriapajat ja tartuin tilaisuuteen. Ostin sieltä pari pyyhettä ja kahvihökelusikan ko se oli niin suloinen ! Myös ihanan punaiset mansikkamagneetit lähti mukaan koristamaan jääkaapin ovea. Nyt siellä koreilee jo kaksi sarjaa Pentikiltä, ihania ! Rajalta ei sitten muuta tarttunutkaan mukaan, joten suuntasimme siis Arnold'sin kautta kohti kotia ja pysähdyimme vain Prismassa ruokaostoksilla. 
Prismassa käydessämme ostin sitä uutta ihanaa siideriä jossa on Aino -tossujen väritys, tänään aion hörpätä siitä muutaman huikan, maistetaanpa maistuuko se oikeasti ihan muumilimukalta ;) Ja kävin myös siinä samassa olevassa Emotionissa ja ihastuin ikihyväksi uuteen hajuveteen ! Uuden rakkauden nimi on Lanvin -Marry me ! Oijoi, tuoksuttelen edelleen sitä tuosta kämmenestä ja huokailen :) Se tulee siis olemaan seuraava ostos, jospas vaikka tulevalta Oulun reissulta sen hommaisin, tai laitan T:n ostamaan sen, sitä vartenhan nämä miehet täällä on ! :D Ja sitä varten että ne vaihtaa keväisin ja syksyisin renkaat autoon ;DD No juu, kaikkihan tajus että vitsivitsi, huumoria pitää olla ! 

Seuraavassa postauksessa voisin esitellä sen hajuveden tiedot ja kuvia vähän, sekä myös jotain muuta mukavata. Kahtellaan mitä keksitään :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !