Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Simppeli rannekoru

Pikapostaus, olin unohtanut aikaisemmin laittaa näkyviin uusimman rannekorun. Mulla on muutenkin näiden korujen teossa sellainen yksinkertainen tyyli ja mun mielestä vähemmän on enemmän :) Rannekorustakin tuli siis tällainen, ja värien kanssa pystyy pelaamaan todella paljon. Vaikka yksinään saattaa valkea helmiäishelmet näyttää yksinkertaisilta, lisäät vaikka hitusen tummaa, mustaa tai savua ja miksei myös värikkäämpiä värejä ja korun tunnelma muuttuu täysin. Tässä korussa kävi juuri näin.

Rannekorua lähdin suunnittelemaan lähinnä juuri tämän yksinkertaisuuden kantilta, halusin näyttävän, mutta kuitenkin melkein jokaisen makuun sopivan ihanuuden. Laitoin siis valkoisia helmiäishelmiä, pari tumman sinisen ehkä hieman graffitiin vivahtavia helmiä sekä yksi iso aqua tyyny ja paketti on valmis. Nätti tuli ! Kuvat on alla. Korun pituus on varmaan jotain 18cm, eli sopii siroon käteen rannetta kaunistamaan.


Myöhemmin illalla jos vain suinkin ehdin on tulossa taas hieman toisenlaista postausta näiden korujuttujen väliin. Kahtellaan mitä tuleman pitää ! Jos nyt edes mainitsisin mitä aion tilailla verkkokaupoista seuraavaksi tai mitä ihanuuksia bongailin Huuto.netistä. Odottelen ensin hieman onko minulla mahdollisesti tulossa yksi tilaustyö tähän väliin, tilaan sitten vasta helmisatsit että tiedän mitä pitää tehdä ja mitä pitää ostaa varastoon lisää. Ja jossain vaiheessa voisin tehdä myös esittelyä näistä itse suosimistani verkkokaupoista ja esitellä vaikka niistä jotain, joillekin nekin  yksinkertaiset ohjeet saattavat tulla erittäinkin tarpeellisiksi. Vaikkapa enemmän aloittelija helmeilijät kuin minä, saattavat löytää ohjeista jotain mikä on mieltä askarruttanut. Palaan illemmalla astialle jos ehdin, toivotaan :)

Ps. Huomasittehan myös tuolta vasemmasta reunasta, että blogiani voi seurata nyt nappia painamalla sekä bloglovinin että blogilistan kautta ! Toivottavasti eksytte blogiini ja liitytte lukijoiksi, voitte seurata myös ihan sähköpostin kauttakin jorinoitani :)

U2 - With or without you !


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !