Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hyvää huomenta !

Erittäin hyvää huomenta kaikille kanssaheräilijöilleni ! Tänään on taas uusi päivä ja uudet kujeet ! Mitäpäs mielenkiintoista me tänään keksisimmekään puuhailla, itselleni tulee heti mieleen ainakin että siivous ja mattojen virkkaus. Kylläpä kuulostikin mielenkiintoiselta, oikein hykertelen... NOT ! Kyllä se on kuulkaas niin että pitäis tässä jotain järkyttävän mahtavaa keksiä, vaikka vallottaa maailmaa, kuka on mukana ?!

Tämä aamu ei selvästikään tähän aikaan tarjoa mulle eikä näköjään teillekään mitään kauhean järkevää, niin tyytykääpä sitten vaikka pariin polyvorella tehtyyn asu/väri/jokujuttuun. Mutta tässäpä alla muutama mitä himottais näin niinkuin vaate ja asusteosastolta. Vaikkei tää mun blogi nyt niin kauheesti mikään muotiin liittyvä olekaan, niin koen myös tällaiset postaukset erittäin paljon omiksini, koska tämä tällainen kuuluu elämään ja pohdin useinkin näitä asioita.


Some Cravings
Polyvore
Vaikka tää mun blogi keskittyykin lähinnä ainakin alunperin koruihin ja niiden tekoon, niin uskon että pikkuhiljaa tulen muuttamaan tätä myös hieman tähän suuntaan. En ole koskaan ollut mikään kauhea muodinystävä, enkä todellakaan seuraa muotia, kaikkea muuta, mutta kiinnitän silti huomioni kauniisiin vaatekappaleisiin sekä asusteisiin. Ja ei, en kulje rääsyissä, enkä missään jätesäkissä vaikka siltä saattaa tekstin pohjalta vaikuttaa, seuraan kyllä muotia sen verran että pysyn perässä siitä mikä on IN just nyt. Joo, mulla siis on vaatteet päällä, kyllä. Mutta tästä halusin nyt kertoa sen vuoksi että tulette joinakin päivinä ja joissakin postauksissa näkemään myös tällaisia asioita, mutta missään nimessä blogini ei tule menemään muodin puolelle, ennenmmin pysyttelen täällä käsityömaailmassa ja muussa sellaisessa ihanassa ja kauniissa mitkä kiinnostavat minua.

Blogi siis saattaa joskus saada pieniä vivahteita muodista ja asukokoelmista, mutta älkää huolika, helmiblogina pysytään, ellen sitten saa joskus jotain auringonpistosta joka kestää loppuikäni ;) Koittakaa kestää !

Mutta hei, tuossa Polyvorella tehdyssä kokoelmassa on siis sellaisia vaatteita ja lähinnä värejä mitkä kiinnostavat minua ja pukisin jokaisen nuista vaatteista ylleni ja kantaisin niitä erittäin ylpeänä. Tykkään erityisesti mustasta, valkeasta, luonnonvalkoisesta, ruskeasta ja kamelin väristä, joita sitten voisi maustaa sopivasti jollain kauden väreillä. Nytkun tänä kesänä tulee tai oikeastaan hyökkää nuo pastellit kauppoihin niin aion poimia asuihini sieltä sopivasti ja kivasti jotain pientä, esimerkiksi korut, kengät ja vaikka joku kiva simppeli laukku, ei mitään kauheen shokeeraavaa. Myös jotkut kivat vaalean sävyiset legginsit tai farkut tuntuisivat aikalailla omilta.

Aion myös tehdä kesän väreihin sointuvia koruja jossain vaiheessa, niin että myös ne tullaan päivittämään tähän hetkeen, vaikka toki niissäkin näkyy edelleen se oma rakas värimaailmani :) Kiitos ja kuitti taas kun jaksoitte jaaritteluja kuunnella :) Seuraavaan postauksen laitan sitten korujuttuja, tämä jääköön 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !