Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sunday

Sunnuntai koitti taas, täällä päässä ehkäpä hieman hiljaisemmissa merkeissä, mutta kuitenkin ! Lauantaina kävästiin tosiaan maman kans shoppailikierroksessa tossa ihan rajalla eli Rajalla på Gränsen, sieltä tarttuikin muutama kiva juttu Pentikin tehtaanmyymälästä, salaattiottimet sekä sellanen tikku millä voi vaikka ottaa jostaki kanafileestä kiinni. Nämä löydöt olivat siis puisia ja poistoalelaatikosta, löytöjä siis ! Sitten kävästiin myös syömässä Raxissa, ei niin hyvä pitsat, mutta syötiin kuitenki. Mitäs vielä, pyörittiin tosiaan siellä pari tuntia ja sitte tätä ennen piipahdettiin myös pikaisesti Ikean puolellakin, sieltäkin löysin pari kivaa juttua joista on kuvia sitten myöhemmin.

Muutoinkin saatte tästä nyt tällaisen pikapostauksen vain, laitan sitten päivemmällä kuviakin mukaan ja kerron paremmin mitä ihanuuksia löytyi, sekä sieltä Pentikiltä että Ikeasta. Mutta kaikkein suurimmat löydöt tein Tamppiksesta Torniosta ja jos vielä tarkemmin niin heidän askarteluosastoltaan ! Siellä kuulkaas pursus helmitöiden perustarvikkeita hyllyt täynnä, olin taivaassa !! Tein sieltäkin siis muutamia ihanuuslöytöjä joista myös kuvia ja juttua hieman myöhemmin paremman postauksen myötä.

Muutoin lauantai-ilta menikin ihan kivasti ystävien seurassa ja myöhemmin illasta käytiin myös kaupungilla yökerhossa pyörähtämässä. Ollaan kuitenkin ilmeisesti jo niin "vanhoja" ettei homma kauheesti jaksanut kiinnostaa, lähdettiin sitten T:n kanssa kotiin jo hyvissä ajoin pitserian kautta. Kotiin päästyämme siivoiltiin hieman ja laitettiin paikkoja kuntoon ja siinä vaiheessa nukkumatti heittikin jo unihiekat silmiin uni sai tulla :) Kiva päivä oli ja tosi kiva iltakin oli, mutta ei siitä sen enempää, sunnuntain fiilistelyt jatkuvat myöhemmin !

Kiitos pikapostauksen lukijoille ja mukavaa sunnuntaipäivää kaikille, ottakaahan rauhallisesti ja rentoutukaa, vaikkapa hyvän elokuvan ja karkkipussin kera, palataan asiaan taas :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !