Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sunnuntaipäivän puuhailuja

Eilettäinhän oli sunnuntai eikös vaan, noh, meillä oli tosi rauhallinen sunnuntai... tuntu ihan maanantailta, sai juosta pää kolmantena jalkana ympäriinsä. Viikonloput ovat mukavia, ainakin meillä, vaikkei välttämättä vietetäkkään sitä juhlimalla niinkuin useimmat ikäisistämme, me, tai ainakin minä nautin suuresti kotielämästä ja pidän siitä että saan tehdä mitä haluan ja milloin haluan. Kotielämäkin voi olla oikein makoisaa, mutta kyllä täältä puhtia löytää silloin kuin tarvitaan ;)

161285230374705831_kkyxy5ud_f_large
weheartit.com
Ihanan kiireinen sunnuntaimme alkoi aamulla hiljalleen heräilemällä ja samantien silmien auki saamisen jälkeen alkoi tohina, se siitä rauhallisuudesta... T lähti punttisalille ja minä jäin pitämään seiniä pystyssä, oli niin tympääntynyt olo eikä kiinnostanu tikun vertaa kuntoilla, yöh. Noh, T lähti siis salille ja minä jäin kotiin, aloitin hieman siivoilemaan, iskin musiikki nappulan kaakkoon ja annoin mennä ! Musiikin pauhatessa täysillä ja imurin huutaessa vieressä sain kuin sainkin hieman mieleni kohenemaan ja jopa nautin pitkästä aikaa siivouksesta, hullua eikö totta ! Mutta tiedättekö sen tunteen kun olet saanut siivottua kunnolla ja pyyhittyä pölyt ja kotona tuoksuu ihanan raikkaalta ja puhtaalta ja tunnet olosi todella kotoisaksi, siitä tunteesta minä nautin. En todellakaan koe itseäni miksikään kodinhengettäreksi, mutta nautin silloin tällöin siivouksesta kun siitä tulee hyvä olo ja sen voi tehdä ilman mitään kiirettä ja häsyämistä. Kannattaa kokeilla, nupit kaakkoon ja menoksi, tulee hyvä mieli sekä puhdas koti !

Screen_shot_2012-03-21_at_7.07.28_am_large
weheartit.com

6369139_0_0_x_bab44814_tlog_large
weheartit.com


Tumblr_m02fl3h1d21qzlgkno1_r1_500_large
weheartit.com
Siivoilujen ja T:n salipuuhien jälkeen aloimme valmistamaan ruokaa vanhemmilleni. Heidän oli määrä tulla käymään sunnuntaipäivällisellä pitkästä aikaa. Teimme T:n kanssa naturelleja kanan fileitä, joihin T oli tehnyt jo aiemmin aamulla oman marinadin joka oli maustunut muutaman tunnin ennen fileiden paistamista. Oma marinadi kanoille on juurikin sitä parasta, älkää herranenaika ostako niitä kaupan ällöjä tekeleitä vaan tehkää oma terveellisempi marinadi mikäli siitä tykkäätte ! Helppo marinadi syntyy esimerkiksi vaikka yhdestä limestä, chilistä, oliviiöljystä sekä muista mausteista jotka koette omiksenne. Helppoa ja hyvää ! Myös appelsiini on todella maukasta marinadissa, mmmmm... Fileisiin viillettiin muutamat viillot ja iskettiin pannulle kypsymään, samaa vauhtia syntyi kermainen kastike samoista mausteista kuin marinadikin oli. Siinäpä sitä olikin syötävää, kanafileiden kera oli tuoretta vihersalaattia sekä muita lisukkeita kuten kananmunaa ja leipää. Oikein oli onnistunut ruoka, ja kehujakin tuli. Meillä kun tuo kotikokki on miespuoleinen niin kehua ei voi liikaa... Tekeepähän toistekin ;)

Ruokailun jälkeen me häädimmekin vanhempani kotia ja lähdimme itse tatuointiliikkeeseen. T kävi ottamassa itsellensä käteen uuden tatuoinnin toisen jo olemassa olevan kaveriksi. Siellä vierähtikin muutama tovi ja sitten olikin jo ilta. Tatuointia oli tekemässä yhteinen tuttavamme, joka on vasta aloittanut tatuointiharrastuksen ihan työkseen eikä työnjäljestä voi sanoa mitään moitteita, täydellistä sanoisin jos ei liikaa voi kehua ! Varasinkin samantien itselleni myös ajan, kahta olemassaolevaa tatuointiani pitäis parannella ja lisäillä hieman komponentteja niihin. Yhteensä itselläni on nyt kolme tatuointia ja lisää himottaa jatkuvasti, ei koskaa kannata ottaa sitä ensimmäistäkään, näihin jää koukkuun :)

Kuvakollaasi kauniista tatuoinneista jotka erityisesti viehättävät minua. Kuvat weheartit.com
Kuvan raapimisen jälkeen painelimme maailman parhaaseen pitseriaan ja tilasin itselleni kotiin pitsan illaksi mussutettavaksi. T meni aikaisin nukkumaan aamuvuoron vuoksi ja sain viettää koko illan ihan itsekseni ja laatuajasta nauttien. Muistakaahan leidit viettää aina välillä omaakin aikaa ilman ketään muuta, se on erittäin terapeuttista ja välillä jopa pakollista, itse koen välillä tulevani hulluksi näiden kaikkien karvaturrien kanssa täällä kotona, mutta pieni hetki omaa aikaa auttaa taas menemään eteenpäin hymyn kare suupielessä. Nauttikaa !

Sunnuntaipäivä oli siis todella kiireinen eikä pahemmin ehtinyt huokaisemaan missään välissä, ilta tuli liian äkkiä ja taas on yksi viikko takana, maanantaina alkaa aherrus jälleen niillä joilla arki alkaa, itsehän pyrin nauttimaan vielä edelleenkin vapaudestani, koska kyllä ne työt tarttuvat vielä jonain päivänä minuunkin. Nautin siis nyt vielä kun voin ! Pidetään tämä postaus nyt ihan vain tällaisena eilisen päivän fiilistelyjuttuna, saatte toisen postauksen muodossa sitten korukuvia taas !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !