Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Uusimmat tekeleet taas esittelyyn !

Täällä taas, kerrankin sain nukkua kunnolla, elukat ei herättäneet mua jo aamulla klo 8 ihan ilman mitään syytä ! Sain nukkua siis ihanasti klo 11 asti ja univelkoja poies.. Tai no mitäpä univelkoja mulla olis etes kertyny, mitään tekemättömällä henkilöllä, nooh, siltikin. Elukat on herättäneet mut nyt tällä viikolla jo kolme kertaa sillon ihan hullun aikaisin aamulla ihan vaan sen takia että niillä on tylsää. Saavat mut nousemaan ylös, laitan niille ruuat ja päästän käymään ulkona, ni mitä ne tekee ?! Menee nukkumaan takas. Näin meillä. Tänään oikein kiittelin neitokaisia ku antoivat mun vähän aikaa olla ihan rauhassa ! Kiitostahan täytyy antaa jos jokin menee putkeen, vaikka sitten elukoilla.

Aamupostauksessa näittekin taas yhdet violetit korvakorut ja samalla linjalla jatketaan myös tässä postauksessa, paitsi että väri on sininen. Korvakorujen esittelyä siis tulossa, varokaa ! Käytin näissä korviksissa ihan tollasia normaaleja ja yksinkertaisia akryylihelmiä joissa oli kaunis tummansininen, vähän ehkä sähköisen sininen, väritys, sekä harmaan sävyisiä lasihelmiä, ne näyttää sellaisilta tosi jäisiltä, ainakin mun silmiin...Muistakaahan käydä klikkailemassa itsenne blogini seuraajiksi ja lukijoiksi, kiitän oikein paljon !

Seuraavan postauksen aihe voisi jälleen olla verkkokaupan esittelyä, vai mitä ? Olisiko vuorossa tällä kertaa tuo paljon kehumani HelmiQ, vaiko Villihelmi ? Itse taidan kallistua nyt tuon edellemainitun puoleen... Katellaan mitä tästä syntyy vielä :) Olkaahan kuulolla päivän mittaan ja palataan astialle taas kun aika koittaa, kiitos mielenkiinnostanne blogiani kohtaan !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !