Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tilaustyönä korjauskoru

Sain tilaustyön joka koski asiakkaan rannekorua joka oli kokenut hieman kolhuja elämänsä aikana ja siitä tahdottiin uusi ja eheämpi kokonaisuus. Haluttiin siis että koru korjataan, ja siihen voisi lisätä vaikkapa lukon, olisi mukavampi käyttää :) Tässäpä teille pikainen pikkupostaus vain tällaisenaan, koska tästä aiheesta en nyt juuri osaa juuta enkä jaata sanoa, ensi viikolla ryhdyn työn touhuun taas. Viikonlopun lepäilen ja rentoudun ystävien kanssa juhlien sekä äitin kanssa shoppaillen, siinähän se viikonloppu meneekin mukavasti.

Alla teille kollaasin muodossa kuvia tästä korusta joka pitäisi korjata paremmaksi, saapa nähä mitä siitä tulee. Laitan sitten myöhemmin kuvia siitä "uudesta" korusta :)


Jos suinkin vain ehdin niin laittelen kuvia päivän shoppailuista, mutta jos en ehdi niin sunnuntaina saatte sitten sitä, eli pysykäähän kuulolla !

Muistakaa liittyä tilaajiksi, lukijoiksi ja kaikkea muuta mahdollista ! Blogia voi seurata sähköpostin kautta, Bloglovinin kautta sekä tietty tuolla Blogilistalla ! Käykäähän blogilistan kautta tutustumassa blogiini ja liittykään tilaajiksi, kiitän kauniisti :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !