Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Tilaustyöt

Tein eilen illalla vihdoinkin valmiiksi kaksi tilaustyötä, toiset olivat korvakorut sterling hopealla ja toinen oli kaulakoru/rannekoru. Toiset tulee äitienpäivälahjaksi ja toinen ilmeisesti muuten vain lahjaksi, joten näillä ei ollut kauhea kiire, sen vuoksi tein ne nyt vasta. Eilen tuli jotenkin kauhea halu tehdä kaikkea, siksi sainkin paljon aikaiseksi tavaraa varastoon :)

Pikapostauksena nyt tähän tällainen kuvasarja näistä tilaustöistä. Ensiksi tulevat korvakorut, olen tehnyt aikaisemminkin tämän kaltaisia korvakoruja, ja näihin tulikin ainoana muutoksena se että käytin näissä asiakkaan pyynnöstä 925 sterling hopeisia korvakorukoukkuja. Muutoin koruissa oli erittäin simppeli ajatusmaailma, normaalit kauniit sähkönsiniset akryylihelmet sekä kuupintaiset helmiäishelmet sekä hopeisia pallorondeleita. Kauniit tuli ! Yllätyin muuten siitä kuinka hauraat tai oikeastaan taipuisat nämä aidot hopeidet korvakorukoukut olivat, nehän taittuivat melkein hipaisusta :) Onhan se kiva että on aidot tavarat korvissa tai ranteessa, mutta jotenkin ehkä mun makuun ainakin vielä tällä hetkellä ne on liian taipuisat. Jos asiakas haluaa toki silloin teen ja laitan oikeaa hopeaa, mutta miks ihmeessä niitten pitää olla niin taipuisat ?! Vai osuko mulle sitte vaan jotku maanantaiversiot, täh ?!Toinen tilaustyö oli taas kaksiosainen. Haluttiin siis yksi isompi koru jonka saa kiedottua kaulaan kahdesti ja ranteeseen sitten muutaman kerran, tein työtä käskettyä jälleen, mutta jotenkin se mitoittaminen oli mahottoman hankalaa. Kyllä siitä ihan onnistunu tuli, mutta ehkä tekisin kuitenkin ihan oikean rannekorun tuohon kaveriksi, jotenkin voisi sopia paremmin. Noh, asiakas päättää itse :) Asiakashan on tunnetusti aina oikeassa eikö vaan :) Kaunis ja erittäin onnistunut korusta tuli tottakai, mutta omaan silmääni miellytti jotenkin enemmän että tekis tuohon rinnalle vielä ihan oikean rannekorun, eikä että korua voi käyttää sekä kaulassa että ranteessa. Väritkin korussa onnistui erittäin hyvin, pyyntö oli että vihreää, mustaa ja turkoosia. Kaunis tuli, lisäilin sinne väliin muutamia kirkkaita ja valkoisia helmiä sekä mustia helmiä erikokoisina. Kuvia tästäkin tässä alla !


Ihanan kesäiset värit ja tuli itsellekin niin kiva olo, sellainen hyvänmielen koru ! Käytän itse jos asiakas ei tykkää :)

Hei ! Ilmoitusluontoinen asia muuten ! HelmiQ:ssa on viikon ajan kaikki tuotteet -20%, juoskaahan sinne ja klikkailkaa itsenne onnellisiksi ;) Pääsette sinne suoraan tästä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !