Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uus rakkaus !

Kuten aiemmassa shoppailupostauksessa mainitsinkin niin rakastuin ihan täysillä Emotionissa käydessäni uuteen hajuveteen ! Tuoksun nimi on tämä nykyään paljon kehuttu Lanvin - Marry me ! Siis niin kaunis, elegantti, ihana ja suloinen, koko paketti oli niin syötävän suloinen ja makea että olisin ostanut heti sen jos en tietäisi että ollaan menossa viikon päästä Ouluun viikonlopuksi ja josko sieltä löytäisin sen hieman halvemmalla. Nyt tuolla Emotionissa se oli 50ml 59e, eli aika hintavahan tuo on, mutta jos ei halvemmalla lähde mistään, minähän ostan sen tuolla hinnalla sitten, pakko se on saada !

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on myös tähän samaiseen tuoksuun ihastuneita ! Jos ei, niin suosittelen ehdottomasti käymään haistelemassa ja tutustumassa siihen, oli se vaan sen verran loistokas pitkään aikaan ! Tuoksua markkinoidaan onnellisuutta ja intohimoa vaalivana kukkaistuoksuna, oih ! Tästä pääset esimerkiksi Sokoksen sivuille ja sieltä voit tilata 30ml tuoksun hintaan 42e, mikäli siis omistat S-etukortin. Musta tuo on aika hyvä tarjous, nyt on jopa postikulutkin 0e, ei koske kotiinkuljetusta !


google.com
google.com
Toinen ihana tuoksu ja maku tulee tässä, ihastuin muutama kuukausi sitten uuteen tee-merkkiin. Kyllä, tee, kuulitte oikein. En yleensä ole mikään tee-ihminen mutta tämä vei mennessään ihan täysillä, rakastuin tähän ja olen yrittänyt etsiä tätä jokapaikasta, kuka tietää mikä putiikki näitä myy niinku ihan oikeesti, ei mitään nettikauppoja ? Tietääkö kukaan Oulusta liikettä josta voisin näitä ostaa, tai jotain muuta makua ??? Tämän ihanuuden maku on mansikkasamppanja, ja en sitten tiiä kummasta tykkään enemmän, mansikasta vai tosta samppanjasta :D Mutta täydellinen tee sanoisinko !! Suosittelen kokeilemaan tätäkin ! Kuvia löytyy alta sitten taasen, ja tästä löytyy Mandragoran verkkokauppa josta tätä ainakin pystyy ostamaan, mutta tahtoisin ihan oikean kaupan jossa voisin tuoksutella erilaisia makuja. LOISTAVA !! Pakko oli liittää tämä tee-aihekin tähän hajuvesipostaukseen, koska kummatkin ovat niin täydellisen tuoksuisia ja sopivat makeudeltaan erittäin hyvin yhteen, ja pinkkejäkin ne on ! Oijoi <3
Näiden ihanien tuoksujuttujen jälkeen onkin hyvä painua salille jumppaamaan hieman takamusta pienemmäksi ! Pysykäähän kuulolla taas, iltapäivällä yritän laittaa hieman koruaiheistakin postausta !

<3

2 kommenttia:

  1. onpa jännä teemaku! onko se hyvää, tulin uteliaaksi? :D

    VastaaPoista
  2. Siis tuo maku on jotain niin tajunnan räjäyttävää ettet usko, kannattaa kyllä kokeilla. Itsekin olen useita teemakuja maistellut, ja monissa näissä tällaisissä pussitee -jutuissa se maku katoaa kun aikansa liotat sitä, tässä ei ja se koukutti mut ihan täysin :)

    Pussissa oli ihan oikeita ruusunnuppujakin antamassa makua, suosittelen :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !