Sivut

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Uusin aluevaltaukseni vol 2

Seuraavana esittelyyn pääsevät kauniit kännykkäkorut, joissa on helmiä koristeena. Saatte nyt illaksi tällaisen pikapostauksen vain, keskityn illalla tekemään koruja lisää, muutama tilaustyö taas työn alla. Pitää ottaa itseään niskasta välillä kiinni että alkavat hommat taas lutviutuun eivätkä kasaannu päälle !

Tässä alla siis kuvia näistä kännykkäkoruista, joihin sain idean tarkastelemalla Internetin mainiota tarjontaa. Tein koruista oman näköisiä versioita ja uskon että myös muut tykkäävät näistä. Ja jos niihin nykyajan älypuhelimiin ei saa näitä koruja kiinni niin nämähän käyvät vallan mainiosti myös avaimenperänä, eli mielikuvitusta vain käyttöön ja koruilemaan :) Käytin itse näihin tosiaan vain tällaisia yksinkertaisia helmiä ja paria riipusmallia, ei saa olla liikaa härpäkettä, tulee muuten liian öklöt. Kuvia alla taas !

Seuraavassa postauksessa voisin jälleen esitellä hieman nuita ihanuuksia mitä tuli verkkokaupoista kotiin tänään. Tilasin siis pari päivää sitten korutaivaasta ja HelmiQ:sta tavaraa oikein kunnolla ja tänään ne vihdoinkin kilahtivat postiluukusta sisään. Odotin niitä kuin kuuta nousevaa ja olivathan ne taas odotuksen arvoisia, niinkuin aina.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !