Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Uusin tilaustyö

Pikapostauksena teille pikkujuttu vaan, tein yhden tilaustyön valmiiksi. Sain lauantaina pyynnön tehdä yhdestä jo valmiina olevasta korusta hieman isompi, jotenka minähän tein ! Ja tässä tulee kuvat siitä korusta, pikkusen muutin vain tätä jo olemassa olevaa korua ja tuli tästäkin tosi kaunis, hieman isompi vain. Pituutta taitaa olla nyt jotain 18cm, ehkä pikkasen muutaman millin vähemmän. Mutta jos ei ole sopiva niin sitten tehdään uudestaan ja aina vain uudestaan ja uudestaan niin kauan että on hyvä !

Koruun käytin vihreitä lasihelmiä joissa on päällä tuollaista jännää kuviota, näyttää vähän jäältä. Laitoin myös tätä vihreää väriä piristämään kuupintaisia valkoisia helmiäishelmiä sekä pari kirkasta sileää ja pyöreää kirkasta helmeä. Ilman näitä koru olisi saattanut olla liian tummanvärinen, nyt se on kivan kirkas. Koruun pääsi esille myös pari kaunista tiibetinhopeista välihelmeä sekä yksi iso valkoinen akryylihelmi. Koristeeksi laitoin lopuksi vielä sydänlukko-riipuksen. Hieno tuli ! Toivotaan että asiakaskin tykkää :)


Pahoittelut kuvien tummuudesta, taas jouduin iltasella kuvailemaan ja senhän tietää miten siinä käy... Luonnonvalo se on paras valo !

<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi24/4/12

    Ompa ihana! :)

    T: Jenni V

    VastaaPoista
  2. Kiitän tosi paljon ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !