Sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Valkoista helmeä kukkapedillä

Pientä ja sievää, valkoista ja puhdasta, niistä on tehty tämän päivän postauksen aihe. Tein eilen illalla erittäin kauniit korvakorut, joiden kantavana teemana oli valkeus, puhtaus ja tottakai kauneus. Kukapa nyt rumia haluaisi tehdä, itku kurkussa vääntää korupiikkejä yhteen ja voivotella kuinka ruma tästä nyt tulikaan... Not !

Korvakoruihin käytin siis valkoisia helmiä, yhtä isompaa ja yhtä pikkusen pienempää, höystin kokonaisuutta hieman haalean vaaleanpunaisella helmellä, jotta koruun tulisi vähän liikettä, eikä pelkkää valkoista. Valkoisten ja vaaleanpunaisen helmen lisäksi laitoin helmien väliin ruusukullan värisiä välihelmiä, joilla valkoisten helmien puhtaus ja kauneus tuli todella paljon paremmin esiin. Koruista tuli erittäin herkulliset ja kauniit.

Tämä kauneus sai lisäksi vielä pohjaksi kirkkaan välihelmikukan, kukan asettelin koko keon alle, jonka päälle sitten kokosin kaikki helmet ja välihelmet. Kokonaisuutena korusta tuli siis kolme kerroksinen keko, jossa kauniit valkeat helmet lepuuttivat "silmiään" ja nauttivat elämästä :)

Valkoisista helmistä sekä lisäämällä niihin joitain välihelmiä, saa erittäinkin helposti näyttävän ja kauniin kokonaisuuden, vaikkapa setinkin jos jaksaa värkätä ! Valkoiset helmet ovat yleensä jokaisen mieleen ja kukapa voisi vastustaa jotain niin kaunista ja kiiltävää kuin valkeat helmet hopean kera, tai niinkuin tässä tapausessa ruusukullan kera ! Valkoinen on siis IN niin pukeutumisessa kuin korujen teossakin, joka paikassa se säväyttää ja kirkastaa kokonaisuutta, tehden siitä entistäkin kauniimpaa katsottavaa.

Seuraavaksi kuvien kera ihasteltavaa koruista joissa valkeat helmet lepäävät kukkapedillä, niinkuin otsikkokin jo kertoi kaiken tarpeellisen :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !