Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Värejä helmeilyyn

Mustia helmiä ja pienesti ja sievästi fuksiaa mukana, voi ku nättiä ! Raskaan työn raatajana tein siis korvakorut silloin samalla kerralla kun äitin luona olin hoitolomalla :)

Välillä tulee aikoja jolloin tekee ihan mahottomasti mieli jotain, ja joskus taas kyllästyttää niin maan pirusti eikä jaksais yhtään kiinnostaa. Onko tuttua ? Tässäkin tapauksessa kävi nyt niin, että tein läjän koruja, ja pidän pari päivää vapaata tässä ja leppuutan aivojani ja kokoan voimia seuraavaan tilaustyöhön. Pitää olla välillä aina pientä pilkettä silmäkulmassa ja inspiraation tuoksua ilmassa, silloin onnistuu kaikki ! Mikäli mieli on harmaa ja ankea olo muutenkin, on ihan turha tehdä mitään, jätä siis suosiolla kaikki sinne korulaatikkoon ja katso seuraavana päivänä tilannetta uusin silmin.

Tässä postauksessa tulen esittelemään yhdet korvakorut, ja toivottavasti hieman kivoja värimaailmoja jotka sointuvat kivasti omaan silmääni. Kokeilen tehdä Polyvorella muutaman kollaasin ja jos osaan liittää ne tähän niin tulette näkemäänkin ne. Tekniikan ihmelapsena kun olen aika tumpelo näissä hommissa, tässä tapauksessa ei välttämättä löydy vastausta edes Naisen omasta Kirjasta ;) Vaikka sieltä kyllä kaiken voit löytää ! Tässä tosiaan alla polyvorella tehty ajatuskartta kesän väreistä, mitkä miellyttävät omaa silmääni erityisesti. Tykkään tänä kesänä räiskyvistä väreistä ja toki niistä ihanaakin ihanemmista pastellin väreistä !
Värejä helmeilyyn

Naisen Omasta Kirjasta puheen ollen muuten, yksi kaunis päivä siitä olisi ollut taas hyötyä.... Kuinka saada auki ovi, joka on jämähtänyt kiinni, hmmm... Ja jos vielä panoksia aletaan lisäämään niin ripakin saatto olla niin korkeella että roikuin siinä. Ei siis ollut kovin onnistunut reissu, mutta rankan sadattelun ja riuhtomisen jälkeen ovi aukesi kuin taikaiskusta, vaikka luulen kyllä että taikasanat taisi olla luokkaa "ei-lapsille-soveltuvaa". Tässäkin tilanteessa olisin voinut laavata kirjan läpi ja miettiä uudestaan mitä tehdä ennenkuin alan rikkomaan luitani, huoh. Josko mulleki kasvaisi joskus se kuuluisa maalaisjärki kroppaan kiinni, pliis toivottavasti se tapahtuisi mahdollisimman pian. Joudun muutoin toivomaan taas tänäkin jouluna joululahjaksi pidempiä jalkoja, paha vaan ku pukki ei ole vieläkään kuullut toivettani, noh yrittänyttä ei laiteta !

Seuraavaksi saatte kuvina tarinoita korvakoruista jotka tein. Koruihin käytin mustia akryylihelmiä sekä fuksian värisiä akryylibiconeja, kaunista tuli vai mitäpä olette mieltä !<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !