Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Veronpalautukset !

Se on taas se aika vuodesta ja keväästä kun suurimman osan suomalaisen postilaatikkoon kilahtaa ihan kiva kirje verotoimistosta, kerrankin ! Joskus ne kirjeet voi aiheuttaa enemmänkin pahennusta kuin riemun kiljahduksia, tällä kertaa kuitenkin jälkimmäistä täällä meillä. Veronpalautukset saapuvat juuri parahiksi koteihin kun me kaikki ollaan kevätmielellä ja odottelemme kesäkautta innoissaan, silloin voi riemu olla rajaton jos oikeinkin kovasti olet töitä paiskinut edellisenä vuonna ja ahkerasti verosi maksanut. Mikäli kuitenkin olet ollut hieman huolimaton ja maksut jääneet vähemmälle, voit tuntea pienen omantunnon piston jossain siellä syvemmällä ja toivot että ehkä ensi vuonna sitten paremmin :)

Tumblr_m2fdppyxjz1rt1lzvo1_r1_500_large
weheartit.com
Maanantaitkaan eivät tunnu enää maanantailta kun työttömänä on, paitsi jos jokin menee täysin reisille silloin uskallan syyttää arkeen palaamista, mutta muutoin taidan olla ihan hiljaa. Maanantai alkoi siis T heräämisellä aamulla syntisen aikaisin, ei se mullakaan helppoa ollut... Mulla tuppaa nää järkyttävän aikaiset aamuherätykset pistään hieman koppaa sekaisin ja monesti saakin päivällä hyvät naurut kun muistelee mitä tuli taas tehtyä. Viimeksi taisin muistaakseni tuijottaa seisaallaan puhelinta kun luulin että se edelleen soittaa aamuherätystä, ja vihdoin kun tajusin ettei se oikeesti soi köpöttelin takaisin omalle puolelleni nukkumaan T:n tuijottaessa ihmeissään vieressä :D Näin meillä ! En niinkään unissani kävele, vaan olen vain pienesti tärähtäneessä mielentilassa siihen aikaan aamusta !

Aamupäivästä kirjoittelin luonnoksia, napsuttelin järkkäriä ja kuvailin hieman elukoita. Koiralla sekä emännällä oli tylsää ja jälkikin on sitten sen mukaista. Kuvailtuani aikani, lähdin koiran kanssa lenkille, aurinko tosin ehti mennä pilvien taakse lymyilemään, mutta muutoin oli aivan mukava ilma ! Lenkiltä tullessamme sain pestä koiran ihan joka paikasta ja joka kolkasta, olihan siinä rapaa ! Teidän täytyy olla kuivat niistä kohdin mistä käveltiin, muutoin tuo ei oo edes mahdollista. Koiran pestyäni aloin tutustumaan niihin verotoimistosta tulleisiin lahjoihin me so happy !

Ilta menikin vanhemmillani, sain taas todeta sen minkä olen kyllä jo kantapään kautta oppinut, perhe tosiaankin on pahin ja toisaalta paras ! Tuntui taas etten oo pitkään aikaan nauranut niin paljon, voi luoja ! Iskä oli opetellut ilmeisesti jostain teknoa, sen voi taas kuvitella mitä siitä tuli, vetasin ruuat henkeen ja yskin loppuillan, näin ! Joo'o, onneksi niitä ei kukaan muu näe, joskus toivoisin etten aina näkisi itsekään. Huoh, eikä se tähän jäänyt, oli pieni keskustelu myös Internetin ihmeellisestä maailmasta...

Tumblr_losladjqh11qfhtnu_large
weheartit.com

Siinäpä hieman päivän tohinoita ja tähän loppuun hieman itse ottamiani kuvia. Rakastan kameraani, kuvaan kaikki kuvani yleensä Canon EOS 500D:llä ja nautin suunnattomasti, kuvaaminenkin voi olla siis hauskaa kun panostaa kameraan kunnolla. Yksinkertaisilla pokkarimallisilla kameroilla harvoin saa näin laadukkaita kuvia kuin tällä, ja onhan tästä saanutkin pulittaa ihan mukavan summan. Kameraan niinkään ei kannata suuria summia panostaa, mikäli tahdot kuvailla lähinnä omaksi iloksesi, mutta panosta ihmeessä putkiin ! Olen lähinnä pyrkinyt opettelemaan mitä tällä kameralla pystyy tekemään, en ole siis mikään ammattilainen, liekö voisi kutsua edes harjoittelijaksi... En osaa vielä edes säätää mitään valotuksia tai muuta, lähinnä pyörittelen nappuloista ja ihmettelen sitten jälkeen päin että tällaistako tästä tulikin ! Nooh, oppia ikä kaikki ja harjoitus tekee harjoittelin ! :D Alla siis joitain kuvia tältä päivältä.

Neiti <3
Noniin, polkaistiinpa sitten taas tiistaipäiväkin käyntiin tämän postauksen voimalla, olkaahan ahkeria työläisiä ja laskekaa päiviä ja tunteja jo viikonloppuun, niinkuin minä ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !