Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Violetti on/oli päivän sana

Kuten jo edellisestä postauksesta luitte, oli eilisen päivän sana sekä väri lila/violetti, kumpaa nyt tykkäättekään käyttää. Ostin tuollaisia todella ihanan violetin sävyisiä akryylihelmiä, joissa on nätti leikkaus ja kirkkaus ja väkersin niistä vissiin kolmet korvikset ! Tulin hulluksi näin niinku suomeksi sanottuna ja nätisti muotoiltuna. Himotuksina oli siis violetit korvakorut, suunnittelin jo että tekisin niihin mätsäävät rannekorut kans ja vaikka kaulakoru, ja tuosta väristä sais tosi ihanan näkösen avainnauhan kans. Tässä teille tällainen aamuinen pikapostaus, jotta saatte silmänne auki ja saatte uutta voimaa päivään ! Alle kokosin kuvia seuraavista violeteista korvakoruista jotka tein !


Käytin koruun noita ihastuttavia akryylihelmiä, tiibetin hopeisia helmihattuja sekä hopeoituja pallorondeleita, käytin myös hieman vaalean punaisen sävyisiä helmiä, korusta tuli niinkuin pieni vauvaenkeli. Laitoin jopa sädekehäksi vaalean helmen päälle hopeoidun pallorondelin ;)

Muuta mulla ei tällä kertaa ollutkaan, palaamme jälleen uusien juttujen äärelle seuraavassa postauksessa ! Huutonetin tilauksen lähtevät huomenissa postin mukaan kohti Lappia ja varmaan ovat joko perjantaina tai sitten vasta maanantaina täällä mulla hyppysissä, en malta odottaaaaaa !! Sieltä on tulossa niin ihania juttuja että harakalla menee pasmat sekaisin jo nyt !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !