Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Yves Rocherin tilaus

Tilattiin äitin kans "Rokkerilta" vähän tavaraa, ihastuin näihin tuoksuihin ihan täysillä, ja tosiaan en etes haistanu niitä vaan nimet koukutti mut jo niin lujasti että päätin pistää tilauksen menemään. Tilaukseen lähtikin lähinnä näitä ihanalta kuulostavia suihkusaippuoita, ja minä tilasin sitten hauskalta kuulostavan ripsarin koska se oli minikokoinen.

Tilasin siis suihkusaippuoita muutaman, sekä yhden setin missä oli granaattiomenalta tuoksuva suihkusaippua sekä 3 minuutin kasvohoito/naamio. Ai vitsit, kylläpä tuoksuvatkin ihanilta <3 Suihkusaippuat jotka tilasin olivat nimeltään Brazilian coffee beans, Cotton flower sekä Pomegranate. Uijuijui. Alle räpsin parit kuvat näistä tilauksista, jotta kuvat saavat jälleen kertoa oman osuutensa tarinasta, tylsäähän tämä olisikin jos minä vaan tarinoisin, annetaan muillekin tilaa eiks vaan ;)

Nämä kaksi muuta suihkusaippuaa ostinkin aukaisemattomina kirppikseltä ja lisäsin ne kuviin myös, koska ovat samaa sarjaa ja niiiiiin ihanan tuoksuisia ! Nämä putelit on just silleen sopivan kokoisia että on helppo ottaa esimerkiksi mukaan mökille tai reissuun, eivät vie paljoa tilaa pesupussista ja ovat todella miellyttävän tuoksuisia.

Äiti tilas tässä samassa tilauksessa siis ja hänelle tuli ostoskoriin mukaan samanlainen ripsari kuin itsekin tilasin sekä kuparin värinen kajal-kynä sekä body lotion joka tuoksui niin taivaalliselle vaniljalle että mietin autossa istuessa ja tuoksutellessani hajuja, että saakohan tätä maistaa, ihan vaan vähäsen... Vattanpuruja olisin varmaan saanut, joten kiersin korkin kiinni enkä sitten maistanutkaa..

Suosittelen käyttämään näitä Yves Rocherin löytö-osastoja ja tarjoustuotteita, niistä löytää monesti todella hyviä yksilöitä. Tässäpä siis teille linkki "Rokkerin" sivuille jos tahdotte löytää vaikkapa näitä samoja tuotteita, jotka kehun kyllä maasta taivaaseen ! Yves Rocher

Tänään olen muutenkin saanut aikaiseksi suhteellisen paljon, jos vertaa edellispäivän tekosiini. Tein tänään yhteen tilaustyöhön kaulakorun ja lähetin asiakkaalle kuvat tehdystä korusta jotta hän voi kertoa kommentit ja mitä siitä pitää muuttaa. Lisään kuvan valmiista korusta myös tänne sitten kun on varmaa että se kelpaa :)

<3

2 kommenttia:

  1. Kiva tilaus :) Tuosta Loreenin biisistä veikataan Euroviisujen voittajaa.

    VastaaPoista
  2. Juu, nuo rokkerin tilaukset on aina jotenkin niin herkullisia, nam ;) Ja tää Loreenan biisi soi mulla melkeen toistolla jatkuvasti Spotifyssä, on se vaan niin hyvä !

    Kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !