Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Cailap By Bloggers

Kotona ollaan, jee ! Ihana olla reissussa, mutta nyt on kiva olla taas kotona omien karvaturrien luona, niillä on ainaki aina kova ikävä jos kellään muulla ei ole ;) Se viimeinen aamu aina hotellilla on jotenki kauheeta hässäkkää, pittää laittaa kello soimaan että ehtii aamupalalle kunnolla, syyä kunnolla ja sitten takaisin huoneeseen ja siivoamaan ja laittamaan kamat kasaan sillain ettei ne leviä pitkin ja poikin just siinä respan kohdilla. Sitten vihdoin ku kamat on kasassa suht hyvin, pitää jo melkein lähteä kuittaamaan itseämme ulos. Yleensähän hotelleissa on poistuminen siinä 12 aikaan päivällä, joten tähtäsimme tälläkin kertaa siihen. Mutta hyvin päästiin ulos niitten kaikkien kantamusten kera, voi T parka :D Hihhih !

Eilen käytiin autolla ajelemassa siinä Raksilan marketeilla, siellä oli nimittäin myynnissä niitä bloggareitten koruja eli se merkki Cailap by Bloggers. Kuvasinkin niitä samalla kun ihastelin niitä, joten tässä tulee kuvaa niistä ! Ja olivathan ne kauniita, pakko oli käydä paikan päällä katsomassa millaisia ne ovat ja hyvältä näytti :) Ehkäpä poikkean jossain vaiheessa tuolla Cailapin nettisivuilla ja ilostutan itseäni jollain ihanan kauniilla ja kiiltävällä. Suosittelen muillekin, olivat todella kauniita ! Ja tällä kertaa puhun tosiaan näistä Cavan koruista, muut eivät ehkä niinkään olleet kovin kivoja, ainoastaan se Emmin suunnittelema kaulakoru, jossa roikkuu vihreä iso läpyskä ja sellainen muovi"hammas" kait se on :D Cavan koruista ottaisin kaikki itselleni, varsinkin sormuksen ja rannekorun ja Emmiltä sitte sen kaulakorun. Käykäähän tutustumassa jos ette vielä ole sitä tehneet :)


Kääk, mun sormet on niinku nakit, missä mun kynnet on ?! Kasvavat liian hittaasti, voi hanuri.Myöhemmin tulee niitä shoppailukuvia :)


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !