Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Depend -kynsilakat

Kynsilakkapostaus nytten tulossa, vaihteeks. Näitä nyt tulee vähän väliä ku hoksasin että näitä oli kiva kuvailla ;) Värit näissä kynsilakoissa oli niin nätit ja tosi sopivat kesää ajatellen. Jotenka ajattelin että teitäkin varmaan kiinnostaa tämä aihe. Postauksessa pääaiheena ovat siis tällaiset hieman pienemmät kynsilakat nimeltä Depend, ovat vähän Mavalan tyylisiä ja laatuisia, ihan ok. Kyllä nämä mulle kelpaavat, varsinkin kun en ole etsinytkään mitään kauhean laadukkaita puteleita, nämä sopivat hyvin pikalaukkauksiin ja piristämään asua :)

Oon tykännyt jo aikaisemmin Dependin väreistä, ne on jotenki niin ihanan kauniin raikkaita että tekis mieli syödä niitä ja maistella niinkuin coctailpaloja :D Ehkä ne kuitenkaan... Itselleni on kertynyt jo muutama näitä kynsilakkoja ja kerään aina tuossa Rajalla käydessäni näitä Ica Maxista, siellä niitä on loistavat valikoimat, oijoi :) Näitä näköjään voi tilatakin jostain, Nellyllä näytti olevan ainakin tämän merkkisiä tarvikkeita, lakkoja en löytänyt. Top-kosmetiikka verkkosivuilla pystyy tilaamaan kaikkia näitä värejä ja malleja. Alla muutamia nettisivuilta lainattuja kuvia.

cracked kaikki
www.top-kosmetiikka.com
Itselläni on myös yksi tällainen Cracked Effect -kynsilakka. Tämä on siis samanlainen kuin se Isadoran Graffiti Nails -kynsilakka, pienemmässä pullossa vain. Laatuja en osaa niin verrata kun käytän niin harvoin, mutta halutun tuloksen olen molemmilla saanut aikaan. Huomatkaa myös että Dependillä on todella laaja tämä väriskaala, on ainakin mistä valita :) Alla kuva omasta Graffiti -lakasta. Mulla tosiaan on ainoastaan tästä sarjasta tuo valkoinen väri, haluaisin  vielä tuon mintun, limen ja tumman sinisen, sitten voisi olla väripaletti kunnossa näiden osalta :) Mulla musta ja pinkki on jo, mutta ne ovat Isadoran -merkkiset.

Sitten vielä nämä "normaalit" kynsilakat tältä merkiltä. Itselläni on muutamia värejä, muutamia myös pastellin värisiä eli ollaan jo etuajassa kesän muotiväreihin ;) Alla kuvia omista lakoistani, sekä viimeisenä kuva myös tuolta Top-kosmetiikan sivuilta lainattuna, mitkä värit heidän mielestään ovat kevään 2012 värit :)
lakat 2012
www.top-kosmetiikka.com<3

1 kommentti:

  1. Anonyymi21/12/14

    Samaa mieltä kanssasi aluks en tykänny ku olin kärsimätön tos kuivumisessa mut samaa mieltä kanssasi kaiketi :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !