Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Eilisen hiljaiselo korvataan tämän päivän puheripulilla.

Pahoittelut eilisen päivän hiljaisuudesta, jotenki oli niin nihkee päivä ettei niinkö millään jaksanut touhuilla blogiin enempää ku sen kaks postausta, mutta useimmathan bloggarit ei tee ku sen yhden päivässä, pidän siis itseäni kuitenkin erittäin ahkerana bloggarina :)

Eilinen oli tosiaan jotenki semmonen löllöttelypäivä, käytiin sillon aamupäivästä siellä kaupungilla, sitten iltapäivästä äitillä ja loppupäivä menikin kotona touhuillessa ja koruja tehdessä. Koko ilta menikin koruja vääntäessä, mutta en valita, nautin korujen teosta :) Teinkin loput tilaustyöt valmiiksi, tein muutamia korvakoruja lisää koska kysyjiä oli yhtien parien perään melkoisesti sekä tein kaikki äitien/mummojenpäivähömpötykset valmiiksi, huomenna ei tartte muutako napata kaikki mukaan vaan ja vierailulle :) Kakut pöytään !!

Tässä aamun postauksessa saattekin yhden parin korvakoruja esittelyyn, tein näitä siis useamman värisiä eilen illalla. Tässä tulevat vihreät versiot ! Kuvia alla :)


Laitankin sitten ajastuksella tulemaan äitille tekemäni korut, pittää laittaa vähän myöhäsemmälle se ettei se vaan saa vihiä liian aikaisin :) Mutta korupostauksia saatte nyt hieman enemmän taas ! Ja huomenna kuvailen hieman nuita muitakin koruja mitä tein, yhden rannekorun kaverille, kaksi rannekorua T:lle jotta se voi viedä ne lahjoina sekä muita kivoja juttuja :)

Oikein ihanaa ja makoisaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille, äitit on parasta maailmassa. Ilman äitiä en tulisi minäkään toimeen, niinkuin pienenä satuilin, äiti ja minä istutaan keinutuolissa yhdessä sitten kun ollaan molemmat satavuotiaita <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !