Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Eilisen illan tuotoksia

Tein eilen näpsäkät korvakorut, nämä sentään viitin nyt esitellä tässä, nämä ei ainakaan vielä ole menossa kenellekään, mutta tein pari korua eilen joita en vielä viitsi esitellä, näkevät pian lahjojen saajat ne ennen aikojaan... Mutta tässä tulee uusimmat korvakorut joihin käytin niitä uusia fasettirondelleita jotka tilasin viime viikolla HelmiQ:sta, ja ihastuin niihin niin paljon että aion tilata hieman isomman satsin seuraavalla kerralla. Tämä seuraava kerta tulee varmaan olemaan ensi viikolla... Ne oli niin kauniita että piti käyttää joka paikkaan ja erilaisiin koruihin joten lisää tarttee.

Tein just äsken tilauksen tonne Huuto.netin puolelle Art_Aliissan nimimerkillä toimivalle koruyritykselle. Heiltä löytyy todella halvalla näitä perustarvikkeita mikäli jotakuta saattaisi kiinnostaa ?! Itse tilaan heiltä yleensä kaikki helmihatut, kirjanmerkkiaihiot, kännykkänauhat ja välihelmet. Nämä on aika niitä basic -juttuja jotka koriin eksyy, hups vain :) Mutta niihin koruihin pidemmittä jorinoitta ! Tein nätit yksinkertaiset korvakorut, joihin käytin fasettihiottuja mustia rondelleita, kirkkaita fasettihelmiä jotka taisivat olla kokoa 6-8mm sekä ruusukultaisia välihelmiä jotka näyttävät ihan kukilta. Lopputulos oli erittäin kaunis ja simppeli ! Nyt voikin taas korvakoruja tehdä oikein kunnolla, koska tilasin silloin pari viikkoa sitten myöskin Huuto.netin kautta ison läjän korvakorukoukkuja, vielä voisin tehdä yhden ylimääräisen tilauksen tonne Korutaivaan puolelle ja tilata hopeoituja korupiikkejä, tykkään heidän materiaalista eniten. Mutta hei, niitä kuvia kans tähän alle !


Palataanhan taas myöhemmin asiaan, laitan myöhemmin muutamia kuvia myös näistä muista eilisillan väkerryksistä, pari korua pidän salassa vielä sunnuntaihin saakka etteivät asianosaiset saa liian aikaisin vihiä tulevasta ;) Shhhhh.....

<3

2 kommenttia:

  1. tosi hienot! :)

    http://searchingforlbd.blogsoot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !