Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Helmikauppa.com

Jassoo, oliskos täällä kiinnostuneita seuraamaan selostustani tästä kyseisestä verkkokaupasta ?! Ihastuin tähän kauppaan ihan totaalisesti viimeistään viisi minuuttia sitten, heillä pelaa ainakin asiakaspalvelu totaalisen täydellisesti ! Olen tilannut täältä nyt kerran aikaisemmin ja yllätys oli erittäin positiivinen, tykkäsin kyllä, sekä materiaaleista että kaupasta. Tähän postaukseen aion koota hieman tärkeitä juttuja joita esimerkiksi aloittelevat helmeilijät voivat hyvin käyttää hyödykseen.

Särölasihelmi pyöreä 12 mm, siniharmaa, 18 kpl

Maksutavat: Verkkomaksu, Visa ja muut luottokortit sekä yrityksille suunnatut laskut

Toimitusmaksut: Toimitusmaksu on pienimmillään 0,95e ja siitä eteenpäin aina 40e asti toimitusmaksut määräytyvät paketin painon mukaan. Tilauksen ollessa yli 40e, toimitusmaksut maksetaan puolestasi. Eli tässäkin ihan normaali käytäntö.

Viallisen tuotteet palautus: Käyttämättömällä ja avaamattomalla tuotteella on palautusoikeus 14 vuorokauden aikana tilauksen saapumisesta, jolloin kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Mahdollinen viallinen tuote vaihdetaan uuteen. Kannattaa aina ottaa yhteyttä kuitenkin kaikissa tapauksissa ensin yritykseen vaikkapa yhteydenottolomakkeella että myös yrityksessä ja verkkokaupassa ollaan perillä siitä mikä sinulla on mahdollisesti ongelmana tilauksessa.

Siinäpä oli niitä pääasioita mitä yleensä aina verkkokauppojen sivuilta katsellaan, varsinkin toimituskulut ovat itselleni tärkeitä tietää. Joskus joillakin verkkokaupoilla saattaa olla ihan järkyttävät toimituskulut, mutta täällä on ihan kohtuulliset, ja varsinkin jos tilaat yli 40e:lla, saat tosiaan toimituskulut ilmaiseksi. Ja itsehän sain viimeksi täältä tilatessani kanta-asiakkaan 10e:n arvoisen etusetelin jolla saan ostoksista jotka ylittävät 75e alennusta ja postikulutkin ovat ilmaiset. Periaatteessa siis kun tilaan vähintään 75e:lla tavaraa ja kamaa niin maksan kuitenkin vain vähintään 65e, joka on mielestäni aika hyvin kuitenkin :) Suunnittelin nähkääs ostavani työvälineitä ja tarvikkeita joita tarvitsen sekä myös erilaisia lankoja. Tällaiset etusetelit kannattaa käyttää hyväkseen mikäli vain tuntee tarvitsevansa hieman enemmän tavaraa.

Helmikauppa.com:ssa on myös tukkumyyntiä sekä tarjoustuotteita jatkuvasti ! Kannattaa käydä tsekkaamassa, itse suosin noita tukkupakkauksia, koska niissä säästää heti jo ostaessa n. 20-30%, eikä tarvitse jatkuvasti olla tilaamassa jotain uutta. Katson myös säännöllisesti heidän tarjouslinkkinsä, varsinkin nyt siellä on kaikki 6,8,10 ja 12mm särölasihelmet -20% ! Käykäähän kurkkimassa !

Toivottavasti tästä oli nyt jollekin jotain apua kuitenkin, musta on mukava jos voin auttaa jotakuta ! Ja nyt voisinkin itse tarvita hieman apua, jos joltakulta sellaista liikenee, eli mikä ulkomainen kauppa olisi sellainen mistä voisi turvallisesti tilata helmiä kotiin ja miten sieltä kannattaa tilata ? Pliis joku ? Anyone ? :) Muistakaahan käydä liittymässä lukijoiksi ja tykkään myös kommenteista tositosi paljon :)

<3

4 kommenttia:

 1. Jonna7415/6/12

  Moi!

  Itsekin olen kyseisestä kaupasta ostanut tavaraa ja on kyllä ollut kiva kauppa :)

  Sitten siihen kyselyysi ulkomaisista helmikaupoista: Itse olen asioinut tällaisissa paikoissa kuin http://www.perlesandco.com/ ja http://www.sayila.com/ . Molemmissa on homma pelannut hyvin ja maksoin ainakin perlesillä ja varmaan sayilassakin Visalla (onnistui, kun ensin muistin aktivoida maksumahdollisuuden omasta kortistani käyttöön ;D)Maksu onnistuu myös tilisiirtona (sekin tosiaan kokeiltu ennen kuin älysin tarkastaa korttini). Perlesillä toimituskulut menevät painon mukaan ja yli 50€ ostoksista ei mene kuluja ollenkaan. Sayilassa toimituskuluja ei mene yli 20€ ostoksista, eli tosi kiva siinä mielessä. Eivätkä ole kalliita kauppoja, osa tuotteista halvempia kuin Suomessa.

  Toivottavasti oli apua!

  VastaaPoista
 2. Hei Jonna74, ja kiitos kommentistasi :)Kävinkin jo hieman tutustumassa noihin mainitsemiisi sivustoihin, kiitos kovasti vinkeistä ja neuvoista !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17/6/12

  Hei!Itse olen tilannut helmiä Englannista tänne Ruotsiin.The Bead Addict www.thebeadaddict.com on mukava kauppa jossa on isot valikoimat kaikenlaista erilaisiin helmitöihin. Hyvä laatu. Erityisen paljon siellä on kauniita, varmasti aitoja venetsialaisia helmiä. Swarovski- ja siemenhelmiosastoilta löytyy vaikka mitä. siellä on myös afrikkalaisten naisten valmistamia beaded beaded-helmiä. Sieltä löytyy helmiä joka tarpeeseen. Mukava palvelu.Toimitus on nopea. hintatasosta en osaa sanoa kun en tunne suomalaisten kauppojen hintoja. Ruotsalaisista kaupoista suosittelen esim. Www.silvergrejs.se jonka omistaa suomalainen Noora. Sekä myös www.smyckerian.se Kummassakin nopea palvelu. silvergrejs myy hopeisia ja muitakin metallisia korunosia. Samoin Smyckerian mutta sieltä olen tilannut paljon esim. swarowski ja muita helmiä myös. www.sekanum.se myy puolijalokiviä, veden helmiä sekä lasihelmiä, upeat valikoimat ja monissa helmistä löytyy halpa outlet hinta.Korkealaatuista tavaraa ja hyvä nopea palvelu. Kaikki nämä myyvät ulkomaille ja hinnat voi nähdä myöden euroina. Katsele ainakin helminautinnon vuoksi! Helmeilyinspiraatiota ja kaunista kesää toivoo Marjaana

  VastaaPoista
 4. Voi että kiitos kovasti Marjaana, käyn taatusti tutustamassa näihin sivustoihin :) Ihana kun olette huomanneet "avunhuutoni" ja oletta lukeneet blogiani jopa näin pitkälle :) Kiitos !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !