Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

HelmiQ:n helmitilaus

Saapui siis kotiin tänään, ja ai että kun taas harakalta pääsi riemun kiljahduksia jo postilaatikolla ! Mä rakastan näiden pakettien saapumista, se hetki kun alat aukomaan pakettia ja se hetki kun saat sen ensimmäisen kivihelmen käteen ovat ihan niitä parhaimpia ! Oliskin niin paljon rahaa että vois ostaa itsellensä jokaiselle viikolle yhden riemunkiljahdushetken ja olla iloinen ja onnellinen jo pelkästään postilaatikolla ! Olispa kuulkaas makiata eiks vaan !

Tällä kertaa sieltä tulla tupsahti useita erilaisia kivihelmiä sekä hopeoitua ketjua, yksi kappale sterling lukkoja sekä yks kelallinen 0.3mm metallilankaa, pääsen kieputtelemaan sormuksia taas :) Korukiviä tilailin sen vuoksi melko montaa erilaista mallia ja väriä ja merkkiä jotta alkaisin pikkuhiljaa hahmottamaan mistä tyylistä itse tykkään ja mitkä koot ovat niitä parhaimpia yms. Ja näitä korukiviä on ihana käyttää sormuksissa sitten jahka kun opin niitä tekemään kunnolla :D Mutta alla muutamia kuvia tilauksesta ja siitä mitä se kirjekuori sitten olikaan loppujenlopuksi syönyt :)


Nonni, siinäpä niitä olikin :) Jos oikein tarkasti pystytte katsomaan niin huomaatte että joukossa oli ainakin pyöreitä Jaspiksia koossa 10mm, sodaliittiä koossa 12mm, howliitteja koossa 7,5mm, turkooseja pitsiakaatteja koossa 10mm sekä Crazy Lace akaatteja koossa 8mm, ja tietty muutamia muitakin ihania juttuja ! Tuo lukko on tarkoitus tulla kaulakorutilaukseen joka pitäisikin tässä nyt lähipäivinä alkaa tekmään valmiiksi, materiaalitkin ovat valmiina jo, ei muutakuin kokoamaan.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !