Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

HelmiQ:sta tilatut tuotteet

Tilasin viime viikolla pienen paketin HelmiQ:sta, koska oli vähän niinku "pakko", just joo :D Mutta hei ihan oikeesti oli pakko, asiakas tahtoi jotain sellaista mitä minulta ei valitettavasti varastosta löytynyt, joten eikun tilausta tekemään ja siinä sivussa saatoin klikkailla ostoskoriin myös jotain muuta tosi tarpeellista tietenki. Ei harmittanut sitten pätkääkään. Tilaus piti siis tehdä, jotta asiakkaalle saatiin hänen toivomansa tuotteet äitienpäivänlahjaa varten.

Tilaukseen klikkailin heti nämä asiakkaan haluamat aidot hopeiset Sterling 925 korvakorukoukut sekä lukko rannekorua varten. Näitä varten siis tilauksen tein, ja lisäilin muutamia kivoja juttuja sinne sekaan. Omiin tarpeisiini tahdoin erilaisia rondelleita ja niitä löysinkin muutamaa eriväriä ja -mallia. Halusin myös tehdä lisää enkeleitä, joten tilasin sellaisia pisaran muotoisia fasettijuttuja muutamaa eriväriä, olivat ehkä hieman pienempiä mitä ajattelin, mutta tulevat varmasti käyttöön. Jotenki mä oon kauheen huono noissa mittajutuissa, mitä tulee siis noihin tilattaviin juttuihin, jotenki vaikee ilmeisesti blondin käsittää niitä millimittoja... Huoh, ehkä minäki joskus vielä opin. Tilaukseen klikkailin vielä onnellisena muutamia erilaisia puuhelmiä sekä jotain ketjuja ja muuta mitä nyt keksinkään. HelmiQ:ssahan on siis edelleen huomiseen asti kaikki tuotteet -20%, joten vielä ehtii ! Klikkaa tästä itsesi heidän sivuilleen ja käy valitsemassa itsellesi jotain mieluisaa hieman halvemmalla kuin yleensä :) Muutamia kuvia alla tilaukseen päätyneistä tuotteista.

Havunvärisiä puuhelmiä

Tumman harmaan värisiä puuhelmiä

Isoja kirkkaita kellokukkia enkeleitä varten :)

Kristallia olevat rondellit, musta sekä hohtava savu. Ovat kokoa n. 4-6mm.

Fasettirondellit, väreinä savu ja musta. Koko on n. 10-12mm.

Osa HelmiQ:sta ja osa Hopeavintiltä.Näitä varten tein tilauksen verkkokauppaan, ja sain mitä halusin :) Sterling hopeat korunosat.


Fasettirondellit, väri musta/lila, eli aika tummat. Kokoa n. 4-6mm.

Vuorikristalliset kirkkaat rondellit, kokoa n. 10mm.


Fasettipisaroita enkeleitä varten, kauniit värit ! Kokoa n. 6-8mm.
Siinähän sitä taas olikin :) Kiitos mielenkiinnostanne ja poiketkaahan toki uudestaankin :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !