Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hiljanen päivä :/

Plaah, tänään ollu liian hiljanen päivä, nyt tulee vasta seuraava postaus vaikka edellinen oli sillon päivällä... Yhyy, oon tänään ollut huono bloggari, antakaa anteeks. Noh, on mulla ihan syyki miks tänään ei oo niin hyvin kulkenu niinku ennen tai esim. eilen. Tänään oli tosiaan aamulla se kaverin koiran käyttö siellä elukkalääkärissä, sitten sen jälkeen kotiin pikku päikkäreille ja sen jälkeen sitten kauheeta kyytiä työkkäriin. Työkkäristä selvittyäni kotiin apteekin kautta ja sitten äitille syömään varhaisperunoita ja makkaraa, aijettä oliki hyvää pitkästä aikaa. Ja sitte näitten kaikkien touhujen jälkeen kotiin pikkuseks aikaa rauhottuun ja sitte alkoki mun korujutut taas luistamaan. Piti parille asiakkaalle tehdä muutama koru ja muutenkin hieman lajitella noita tänään tulleita ihanuuksia omiin lokeroihin. Ihanaa puuhaa !

Sainkin tänään tehtyä yhdelle asiakkaalle koko tilauksen valmiiksi, hän tilasi rannekorun, korvikset ja avainnauhan, niitä syntyi siis tänään. Ja niistä tulee kuvia nyt :)











Viimeisissä kuvissa koko settinä kuvattu tämä tilaus. Ihania näitä kesän pastellisia värejä :) Rakastan muuten edelleenki mun kynsiä, ihailen niitä edelleen kokoajan :) Huomiseen muruset taas ! Katotaanpa mitä sitä huomenna keksitään taas, uusi päivä ja uudet kujeet :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !