Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

HM tilaus

Eilen napsuttelin tilauksen menemään H&M:lle, ja ilahduin suuresti kun ale -valikosta löytyi vaikka mitä kivaa. Alesta klikkarin ostoskoriin tuon yöasun johon kuului housut sekä paita, myös kaulakoru sekä kiva kesäkassi lähti mukaan sieltä valikosta. Äippäkin pääsi tilaukseen mukaan, hän otti sitten tuollaisen mustan mekon sekä yhdet mustat ballerinat, en lisännyt niitä tähän koska eivät olleet omia tilauksiani :) Tuon mustan mekon kuva oli pakko laittaa, koska mietin sen ostamista itsekin... Taidan käydä ihan liikkeessä kokeilemassa sitä, mun etumus meinaa välillä olla hieman ongelmalliset mekkojen suhteen... Normaalihintaisten valikosta nappasin itselleni kaksi kaunista kullanväristä sormusta, aivan ihanat olivat ! Otin nämä sormukset koossa xs/s, mun nakit on ihan hullun pienet ! Niinku lapsella...

Mukaan lähti myös muutama T-paita T:lle sekä pari hihatonta paitaa sille myös... Kaks tuollaista pääkallo paitaa, väreinä oli tuollainen kaunis kesäinen turkoosi sekä valkoinen. Hihattomissa paidoissa värit oli samallainen turkoosi sekä harmaameleerattu :) Klikkasin myös yhden hihallisen paidan sille mukaan tilaukseen, pitäähän miehen näyttä hyvältä ;)


Kuvat lainattu HM:n sivuilta

Siinäpä oli mun H&M:n tilaus, ei kauheesti eikä kauheen kallista, mutta ihania kaikki kuitenki :) Käykäähän tekin katsomassa löytyisikö jotain uutta ja kivaa kesäksi ! Mukavaa päivää kaikille, se olis taas perjantai, nauttikaahan :) Minä "nautin" tästä vesisateesta ja hypin riemuntansseja mutalätäköissä... NOT ! Kirvaan ja huuan ja masennun vuorotellen, ei kiva. Tahdon sen auringon ja lämmön ja ihanan kesän ! Enkä mitään ukkosta ilmassa -säätä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !