Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

Hopeavintti, helmeilijän paratiisi Albertinkadulla

Juu, kävin tosiaan huokailemassa ja tuhlaamassa suurimman osan matkakassasta tuonne ihanaan helmeilijän paratiisiin. Oulussa Albertinkadulla on helmikauppa nimeltä Hopeavintti ja tästä pääsette heidän nettisivuilleenkin, mutta suosittelen käymään ehdottomasti paikan päällä, todella hyvä valikoima mutta tosi pieni pulju, hiki tuli ku huokailin niin mahottomasti :) Nettisivuilla ei mahottomasti ole tuotteita, mutta paikanpäältä löytyy varmasti jokaiselle jotain :) Kuvia muutama vain alla, kuvailen sitten kotona niitä hieman paremmin. Otin nyt vain muutaman kuvan että näette edes jotain :) Pikainen päivitys siis vain näistä.

Mukaan sieltä tarttui siis mm. säröakaattelja pariakin värisävyä, ihania pinkkejä akryylihelmiä, metallisia koruosia, kännykkänauhoja, riipuksia muutamaakin erilaista ja paljon muuta. Hyvät valikoimat oli myös erilaisia akaatteja ja muita korukiviä, kannattaa siis mennä paikan päältä putiikki katsastamaan ! Go now !


Harmaan sävyinen säröakaatti, ostin tällaisia kahden värisiä <3

Laavakivi <3
Palataan astialle taas :) Iltapäivän aikana tulee shoppailtua taas hieman lisää, niistä päivitystä toivon mukaan illasta. Illalla lähdemme sitten tupareita viettelemään, joten iltaselle yritän ehtiä kirjoittamaan yhden ajastetun postauksen :)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !