Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hyvänmielen sunnuntai

Tänään on ollut aika hidas ja rauhallinen päivä, vai voiko näin etes sanoa ? Sanonpahan nyt kuitenki, nii. T lähti illaksi töihin ja mulle koitti taas miehistä vapaa -päivä, käytin sen siis hyödyksi ja painelin neitokaisen kanssa lenkille. Käytiin kunnon lenkki, vesisateessa tietenki, ja kurvattiin mammalle kuulumisia vaihtamaan. Tottakai se nakkaa vesisatteen meille niskaan just ku ollaan silleen hyvin tarpeeks kaukana kotoa ja kaukana kaikesta mahollisesta ettei varmasti päästä suojaan minnekään. Kuinkas muutenkaan. Mä niin vihaan vesisadetta ja lumisadetta ja kaikkee mahollista mitä tuolta taivaalta nyt saattaakaan lentää alas. Vaikka laskuvarjohyppääjiäki, mitäs tulevat sieltä alas...


Tumblr_m4bzw5gbx11qdxbvxo1_500_large
weheartit.com

Lenkkeilyn jälkeen oli reipas olo ja käytin senkin hyödyksi ja jämähdin tietokoneelle, perus. Sitte hoksasin että jotaki herkkuruokaaki vois tietenki suunnitella näin sunnuntain kunniaksi, ja mua alko haluttaan subia ekstra juustolla ! Eipä onnistunut, myöhästyin... Nykkiin ovea 18.01 ja putiikki meni kii tasalta, ihan perus siis tämäki, en ees yllättyny enää. Kurvasin sitten harjulle hakeen kaken kiekot ja hymyilin tyytyväisenä. Ruokaa saatu siis, ei jääty värjötteleen kylmissään subin oven taakse nälissään, vaan otettiin härkää sarvista kiinni väännettiin mazdan nokka kohti seuraavaa lafkaa ja ollaan onnellisia !

Tumblr_lkagve5vsc1qjufxbo1_500_large
weheartit.com
Nyt sitte voinki sanoa että vatta on täys, ja neiti on hyvällä mielellä. Hyvänmielen sunnuntai siis ! Toivottavasti oli kaikilla muillakin, ja huomenna on sitten mukava palata taas arkeen. Tai no joillaki on se arki jonne palata, itsehän kulutan penkkejä ainoastaan kotona... Kiroan tämän maan alimpaan piippiin näiden töiden vähyyden vuoksi, huoh. Mutta hei, iloista iltaa kaikille iloisille ja ihanille ihmisille, myös niille joilla on ollut hieman happamampi päivä toivotan oikein mukavaa illan jatkoa :) Palataan huomenna taas asiaan !

Muistakaahan käydä kurkkimassa siellä Taitomaa.fi -sivustolla niitä mulla myynnissä olevia koruja ja muita. Nyt siellä on myös yksi matto myynnissä, käykääpä tsekkaamassa. Tästä pääsette mattoon ja tästä mun koruihin :) Linkitin tuon linkin tuonne korut -osioon ja löydätte mun tekemät nimimerkin withpearls alta. Laitoin myös muutaman korun myyntiin Huuto.nettiin, eli sieltäkin voitte käydä katsastamassa tarjontaa mikäli kiinnostaa. Tai mulle voi laittaa ihan suoraan sähköpostiakin. Osoite mulle suoraan löytyy blogin oikeasta sivupalkista. Tästä linkistä pääsette niihin Huuto.net kohteisiin :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !