Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Ihan omaa aikaa pari päivää, luksusta !

Näin pääsi nyt käymään, T lähti Rokualle töiden puolesta kuntoutusreissulle, joten minä SAIN jäädä elukoiden kanssa ihan kolmisteen kotiin nauttimaan naistenajasta. Kylläpä se joskus voikin tuntua kivalta, joskus sitä tahtoo vain hieman rauhoittua, nauttia hömppäleffoista ja -sarjoista ja olla vaan. Hakea vaikka jotain hyvää take away -ruokaa ja jotain naposteltavaa, käydä kunnon lenkillä ja tulla hikisenä kotiin suoraan kuumaan suihkuun ja vaikka mitä muuta vielä ! Meillä tytöillä on oikein kivat oltavat nyt kun isäntä on poissa pari päivää.

Tänään aion ladata muutaman hyvän leffan koneelle tai pidän twilight -maratonin tai sitten voisin vaikka katsoa sitä uutta subin sarjaa valehtelevat viettelijät ! Muutama jakso koneella jo odottamassa katsojaansa. Tämä tällainen on minulle täydellistä rentoutumista, hyvää musiikkia, kivaa tekemistä, jotain ihanaa ruokaa ja herkkuja sekä vilttiin kääriytyminen sohvalle. Mutta näitä aion touhuilla vasta illemmasta, nyt on suunnitelmissa lähtä neitokaisen kanssa lenkille jonka jälkeen piipahdan äitin luona tuossa vähän matkan päässä ja sitten mietin uusiksi mitä tekisin. Korujakin pitäis värkätä muutamakin kappale valmiiksi, mutta taidan sen jättää suosiolla iltaan tai sitten huomiseen, huomenna on uusi päivä ja T tulee luultavasti kotiin vasta illasta. Täytyy nauttia nyt vielä kun voi, eikö vaan !!

Kuvasin muutaman räpsyn tuossa kun lueskelin hyvää kirjaa ja nautiskelin välipalasta sängyssä. Kaverinahan mulla tietenki oli vinku ja vonku eli nämä ahneet karvaperseet täällä kotona... Niille pitää aina muka olla jotain, kissa on vielä pahempi kerjäämään... Se kuulee jo makkarapaketin aukaisustakin että mitä makkaraa siellä on tarjolla, ja muuthan ei tietenkään kelpaa kuin kunnon keittokinkku ilman mitään sinkuvia juttuja tai reunoja... Ei yhtään hemmoteltu tai prinsessa, ainakin omasta mielestään... Mutta juu, minä painelen kohti metsää tästä ja jätän teille pikkupostauksen tässä luettavaksi ! Mukavaa päivää kaikille ja viettäkäähän tekin joskus miehistä vapaa -päivä jos siihen on mahdollisuus ! Pus <3Palaillaan illalla asiaan taas,

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !