Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2012

Jaspiksista rannekoru

Tekasin aamupäivästä muutaman korun, ja tässä yksi niistä. Aikaisemmin oli tuo säröakaattikoru. Tässä korussa käytin tuollaisia hieman vaaleanpunaiseen vivahtavia seesamijaspiksia sekä kivisiruhelmiä ja neki oli kauniin pinkkejä. Sopivat värit siis hyivn yhteen. Lisäsin myös säätöketjua pikkasen, sekä nuottiavaimen killumaan ketjun päähän. Kaunis tuli, eikös vain :)

Nyt kun on tälle päivää käyty ostoksilla, eikä löytyny ei sitten mitään. Tylsää ruokaa vaan ja T:lle uusi tuulitakki... Ostoksien jälkeen salaattia ruoaksi ja päikkäreille, ai että oliki makiat unoset, ei olis millään tehny mieli herätä ! Nyt sitte ihan öönä aapisen laidassa istun ja mietin mille alkais. Illasta saunomaan äitille, vihdoinkin tän tatuoinnin jälkeen ! Kiva ilta siis tiedossa kuitenkin, vaikkei mitään kauheen järisyttävää tekemistä olekaan tiedossa, paitsi Arnold's donitsien syömistä :D

Nii se Suomi taas otti ja hävis pelinsä, noh, eipähän kosketa meikäläisen ahteria ei sitten mitenkään. Vihaan koko peliä, ja vihaan käydä facessakin niinä päivinä kun jotain pelejä on, se on ihan täynnä päivityksiä siitä miten niitten olis pitäny pelata tai plaaplaa, menkää itte pellaamaan ja olokaa hiljaa ! Aah, että on rasittavaa... Otanpa jätskin ja tyydyn maistelemaan sitä, huutakoot muut kiekkojen perässä, minä nautin illasta, kiitos ja kuitti !

Mukavaa iltaa kaikille,

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !