Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Joustolankaa käytössä jälleen

Tämä päivä onkin ollut aikalailla korupainotteinen, mutta sehän tässä blogissa onkin se pääasia. Korujutut ovat mielestäni mukavia ja niistä on kiva kirjoittaa ja niitä on erittäin mukava kuvata. Varmaan suurin syy siihen että korupostauksia tullut viime aikoina todella paljon, johtuu siitä että täällä pohjoisessa on satanut pari edellistä päivää niin maan "piipisti", ettei paljon ole tullut tehtyä mitään muuta kuin oltua kotona sisällä neljän seinän sisällä. Koruiluille on siis jäänyt runsaasti aikaa, hyvä niin, ompahan voinut täyttää varastoja hyvin ja järjestellä koruja ja muuta kivaa.

590024_large
weheartit.com
Koitan saada aikaiseksi tehdä myös jotain muutakin, ihan vaan vaikka kuvaamisen vuoksi. Josko vaikka huomenna, mietinnässä oli haravointia äitin luona. Molemmat ukot töissä illassa, joten leideille jää hyvin aikaa tehdä hieman "naistenjuttuja" :) Kahtellaan mitä se huominen päivä tuo tullessaan taas, juurikin kuuntelen kuinka sade ropsuttaa kattopeltejä eikä kovin hyvältä näytä... Huoh.

Tumblr_m445fohoe61rw9jnko6_500_large
weheartit.com
Oih ja voih, oliski täälläki tuollaista kun vettä sataa ja kaikilla on kivaa.. Niinkuin tuossa ylläolevassa kuvassa. Muttah, mitä me saamme täällä, vettä sataa ei niin nätisti ja kivasti tihkutellen kuten elokuvassa, täällä sitä tulee kuin saavista kaataen. Ja eikä täällä tule tuollaisia ihania pikkuruisia lätäköitä joiden päällä tekisi mieli talsia AVOJALOIN ? Niinku mitä ?! Mutta joo, antaapa olla, ei se asia siitä muuksi muutu vaikka kuinka kirvaisin ja sadattelisin !

Mutta hei, oli mulla ihan oikeestikki asiaa ku kirjoittelemaan aloin. Tein eilen pari rannekorua joustolangasta ja tässäpä ne tulevat esittelyyn. Käytin koruissa niitä korutaivaasta vasta tilattuja kosmoshelmiä, ihanan keltaisia ! Ja kesäisiä !


Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille ihanille :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !