Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Keväästä nauttien

Nautittiin tänään keväästä kunnolla, laiskoteltiin aamu ja otettiin sitten reippaasti luutut kouraan ja imuri kainaloon ja eiku autoa siivoamaan. Oltiin laiskoja aamupäivästä eikä jaksettukaan lähtä kattoon sitä vappukulkuetta, toisaalta oli aika kylmä tuulikin, ei siellä olis kauaa tarennut tuijotellakaan. Jätskiä tosin olisi haluttanut... Huoh. Siivottiin auto hienoksi, eilen T oli pessytkin sen ja vaihtanut kesätassut alle, joten kyllä nyt kelpaa ajella Oulua kohti :)


Todistusaineistoa ;)
Auton siivouksen jälkeen oltiin vielä liian energisiä ja touhuttiin vielä takapihallakin lumikasojen kanssa. Meille paistaa aurinko melkein koko päivän tuohon taakse takapihalle ja lumet ovatkin siitä sulaneet kovaa vauhtia pois, joudutettiin vielä sitä hieman ja hakattiin kasoja pienemmäksi. Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti. Nyt on jo auringossa istuessa niin ihanan lämmin että voi jo tuntea grillimakkaran ja kylmän siiderin tuoksun, oijoi :) Takapihallakin saatiin siis melkoista tuhoa aikaan, katellaanpa taas huomenna miltä näyttää, kiljun taatusti riemusta jos on taas sulanut metrin verran talon seinästä katsottuna !

Kuvailin tuossa auton siivouksen lomassa hieman ja harjoittelin kameran käyttöä, sitä kun ei koskaan voi oppia liian hyvin. Muutamia satunnaisia kuvia räpsin sekä etupihalta kuusen oksista ja takapihalta työn tuloksista. Fiilistelkäähän tekin näiden kuvien parissa hieman kevään merkkejä :) Meille nämäkin merkit täällä pohjoisessa ovat jo suuria, etelässähän on suurinpiirtein jo kesä, olen kateellinen :)
Palataan illalla asiaan taas :) Kiitos ihanat taas, teitä oli tullut taas muutama lisää :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !