Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Koruilua pitkästä aikaa

Hyvää huomenta ja tervetuloa taas blogipäivitysten pariin, tällä kertaa vuorossa on koruilua :) Viimeksi kun tilasin satsin tarvikkeita verkkokaupasta, tilasin myös rullan joustolankaa, tänään saatte siis sellaisten korujen esittelyä. Toivottavasti tykkäätte ! Näistä koruista tuli lähinnä sellaisia mistä miehet saattaisivat tykätä ja innostua, ja nämä tosiaan olivat nyt vasta tällaisia koevedoksia. Harjoittelin tekemään solmua, sellaista joka vielä pitääkin.

Koruihin käytin siis ihan normaalia 0,8mm joustolankaa, taisi olla valkean väristä, ei kuitenkaan ihan kirkasta. Lankaan vain pujottelin sopivia helmiä sekä yhden riipuksen jotta olisi oikein miehinen, ja sidoin korun kiinni merimiessolmulla. Merimiessolmua käytän myös mattojen teossa kun lankoja pitää sitoa yhteen, joten tiedän että se pitää varmasti. Ei pääse normaalissa käytössä helmet tippumaan kyydistä. Eihän ne tietty nyt mitään kiskomista kestä, mutta silloin saattaisi olla jo koru muutenkin säpäleinä, ei ainoastaan solmu ;)

Sävyt joita käytin koruihin olivat melko tummat, eli melkolailla miehille sopivat. Tuskin kukaan mies haluaisi käyttää perhosia tai jotain ihanan pinkin väristä kimalletta :D Päädyin siis tekemään neutraaleja miesten koruja. Huomasin että tällaisella voisi olla tarvetta, viimeksi nämä meidän ystävämme olivat niitä hieman vailla. Nyt on sitten jotain mitä esitellä ja mikäli vain markkinarako on sopiva, teen kyllä lisääkin :) Maustoin näitä koruja hieman erilaisilla yksityiskohdilla, toisessa on riipuksena pääkallo jolla on sääriluut ristironkkelissa ja toiseen laitoin erivärisiä ja hauskan näköisiä ruskeita helmiä, muutoin koru on musta. Ja tosiaan kaikki helmet näissä koruissa ovat puisia. Alla näette kuvia näistä molemmista, toivottavasti tykkäätte ja kommenttia saa laittaa tulemaan :) Huomatkaa pliis että nämä olivat vasta ensimmäiset tällaiset jotka tein, laatu(toivottavasti) paranee vielä kun kädenjälki paranee ;)
Palaillaan myöhemmin asiaan taas :) Myöhemmin saatte uusia korukuvia jälleen kun ehdin niitä vain kuvailla. Eilen oli erittäin tuottoisa päivä korujenteon suhteen, tuloksia siis nähtävillä piakkoin :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !