Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Korupostausta

Oltiin jo kyseltykin korupostauksien perään, jotenka täältä tulee ja täysillä :) Pääsin juuri äsken takaisin kotiin taas vaihteeksi, kävin ottamassa sen tatuoinnin, tai oikeastaan kaksi heti kerralla, kiitokset suuresti Minnalle :) Kuvat onnistuvat täydellisesti ja olen enemmän kuin tyytyväinen ! Pitää ottaa kuvat sitten kuvista kun saan vaatteet kuorittua pois ja otettua kelmut niistä pois. Odottelen että T tulee töistä, itselläni meinaa öklöä tehdä kun hieman ovat kipeät :/ Mutta oli se sen arvoista taas ! Jipiii !

Mutta niitä koruja tähän iltaan vielä, voipi olla valitettavasti että tämä on viimonen postaus tälle päivälle, katotaan jos jaksaisin vielä tehdä myöhemmin jotain mukavaa, tai jos saan otettua kuvat niin sitten saatte vielä myöhäisillan juttuja luettavaksi :) Mutta ne korut nyt tähän, tarinointia taas alempana ;)Siinäpäs uusimmat korvakorut taas esittelyyn :) Värit oli tosi kivat näissä, vai mitäs tykkäätte ?

Huomenna koittaisi sitten lähtö sinne Ouluun päin, ihanaa, en malta odottaa :) Olenkin tehnyt muutamat postaukset aamuiksi valmiiks ja ilmestyvät sitten huomenna aamulla, sekä lauantaina ja sunnuntaina. Toki teen reissun päältä lisääkin ja koitan parhaani mukaan lisäillä kuvia kun ehdin, mutta postauksien määrät saattavat hieman pienentyä, älkää pettykö kovin hirveästi, kirjoittelen jotain kuitenkin :) Otan tämän isomman läppärin kuitenkin mukaan ja järkkärin kans joten ainakin tulee laadukkaita kuvia, tai no mistäpä sen tietää :D Pysykäähän mukana kuitenkin koko viikonloppu ettette missaa mitään tärkeää :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !