Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Korutaivaan tilauksen antia

Tässäpä ne tulee, taas... Jotenki tuntuu välillä että millonkahan niitä helmiä on sitten tarpeeksi, niitä tietenkin jatkuvasti hamstraa lisää ja lisää, aina vaan enemmän ja pikkuhiljaa joutuu laittaan putiikin pystyyn että voi myydä niitä pikkuhiljaa pois. Niitä turhia siis. Nyt olen ainakin pyrkinyt tilaamaan sellaisia normaaleja helmiä mitä tulen käyttämäänkin, ei siis mitään heräteostoksia, niistä ei yleensä seuraa mitään hyvää.

Mutta tässäpä tämä jättihelmisaalis taas on, taitavasti kiinniotettuna ! Tähän tilaukseen päätyi enimmäkseen vain helmiä, ja yksi satsi papukaijalukkoja vastakappaleineen. Olen tilannut nyt tarvikkeita enemmän Villihelmestä, Helmikaupasta sekä Huuto.netistä. Tässä alla hieman kuvia saaliistani :)
Kerroinkin jo että eilen illalla pistin tilauksen menemään Villihelmeen, ja tarkoitukseni oli tilata ainoastaan sormusten tekoa varten mittapuikko, mutta tuli muutama muuttuja ja klikkailin hieman kauniita kivihelmiä koriin kans. Ei ne nyt paljoa siihen lisää tehneet, mutta silti, ne oli niin kauniita ! Äh ja voih tätä helekkarin helmihulluutta...

Sitten tilasin Huuto.netistä nimimerkiltä Cerenity, joka toimii myös Stadin Helmi verkkokaupassa. Tosin nyt heillä on muutoksen tuulet puhaltamassa ja toimintaa on vain Huutonetin puolella. Tilasin häneltä sieltä muutamia välihelmiä, oli perhosia ja keijunsiipiä ja muutamia ihania kirkkaita helmiä sekä kauniita rain flower stone -helmiä. Eli vaikka mitä, ja näiden lisäksi sieltä on tulossa myös muutama pussillinen rondelleita, hopeoituja sekä ruusukullan värisiä. Niistäkin esittelyä sitten kun saapuvat !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !