Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Kuvat uusista siivekkäistä :)

Pahoittelut tämän päivän hiljaiselost täällä blogin puolella, oli hieman päänsärkyä ja kiukkua tänään liikkeellä joten oleskelin vain ja voivottelin päätäni :) Nyt onneksi on jo hieman parempi olo ja jaksoin raahautua kunnolla koneellekin tekemään pientä postausta ja selvitystä siitä että hengissä ollaan edelleen ! No worries, I'm here :) Tämän illan viimeinen postaus käsittelee näitä uusia tatuointejani, eli linnut visertävät nyt oikein kauniisti käsissäni :)

Kävin tosiaan viime viikolla torstaina laittamassa uudet tatuoinnit molempiin käsiin yhtäaikaa, tämä oli siis samana päivänä kun minulla oli se kasvohoitopäiväkin. Tatuoinneista tuli aivan loistavat ja olen erittäin tyytyväinen böördseihini. Ei olisi voinut parempi tulla ! Kuvia saatte tässä alla, hieman ovat vielä sellaisia huonoja mutta lupaan laittaa paremmat sitten kun linnut ovat kunnolla terveitä, vielä hieman kutisee ja tekisi mieli raapia mutta ei, pakko vain lisäillä rasvaa... Aika tuskasta odottaa niiden parantumista täydellisesti, tämä vaihe on kaikista inhottavin ! Kestän ennemmin sen kuvan laitonkin kuin tätä rasvaus/kutina/rasitus -vaihdetta, apua ! Muutaman kerran päivässä pitää pestä, tai ainakin suihkutella kädet puhtaiksi vanhoista rasvoista, sen lisäksi lintuja pitää rasvata monen monta kertaa päivässä, itselläni iho ainakin kuivuu todella nopeasti ja kutisee herkemmin jos se kuivuu liikaa.


Linnut visertävät siis molemmissa käsissä tuossa käsivarren alapuolella, eivät siis itselleni näkyvissä melkeimpä ikinä, loistava paikka ! Ei ehdi kyllästymään sitten millään :) Eikä ollut edes paha paikka tatuoida, ei siis sattunut kovin kauheesti. Koitan ottaa jossain vaiheessa kuvan niin että molemmat kädet näkyvät yhtäaikaa ja näette miten linnut menevät. Idea näissä on kuitenkin se että linnut lähtevät vasemmasta kädestä tuosta sulasta liikkeelle ja pikkuhiljaa lentävät kohti oikeaa kättä ja päättyvät sinne. Linnut ovat tarkoituksella pelkkiä siluetteja, tahdoin kuvasta todellatodella yksinkertaisen ja tatuoija onnistui täydellisesti tässä, kiitos Minna !

Tälle illalle suunnitelmat ovat selvät, alan toteuttamaan muutamia korutoiveita ja teen muutamia valmiiksikin mikäli onnistun jaksamaan, enköhän, pitkästä aikaa taas !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !