Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Kynsijuttuja

Tänään illan viimeisenä postauksen aiheena on mun kynnet, jippii. Tein yks päivä kynsille sellaisen pikahuollon, näyttivät sen verran karseilta, ihanko peikolla ! Nyt olisikin tarkoitus esitellä pikaisesti kuvien muodossa muodonmuutos näitten mun kynsien kans. Muutos ei nyt mikään kauheen iso ollu, mutta tuli niistä nyt vähän nätimmät eikä niin järsityn näköiset. Kynnet on päässeet hieman pahan näköisiksi kun en ole niitä nyt pahemmin huoltanut. Helmien ja korujen teossa ne kärsivät hieman vaurioita mut nyt lupaan yrittää pitää ne hieman paremmassa kunnossa.
Aika karseen näköset, mutta tästähän voi suunta olla vaan ylöspäin ;)
Otin siis nakit käteen ja tein niille ensin täydellisen puhdistuksen, rappasin kynsinauhat kunnolla, viilasin kynnet siistiksi ja putsasin niistä kaikki rähmät pois kynsilakanpoistoaineella, sitten rasvailin hieman kynsinauhoja. Rasvan kuivuessa saatoin levittää kynsille Sally Hansen -merkkistä kynsilakkaa joka parantaa kynsien laatua ja nopeuttaa niiden kasvamista. Tämän jälkeen lisäsin vielä samanmerkkistä ainetta joka kovettaa kynsiä. Näiden jälkeen laitoin ihan vaan kynsien laatua parantavan normaalin kirkkaan kynsilakan ja alkutohinat olivat valmiit.Tässä tulos ensimmäisen lakkauksen jälkeen, kiiltävät paljon paremmin jo :)Tässä vaiheessa on levitetty jo kaksi kerrosta lakkaa jotka parantavat kynsien laatua. Sipaisin näiden vaiheiden välillä vielä pienen kerroksen sitä kovettavaa lakkaa. Unohdin ottaa siitä vaiheesta kuvia, mutta itse lakkapurkista tulee myöhemmin kuva.
Näiden hoitovaiheiden jälkeen pidin kaksi päivää taukoa jotta lakat ehtivät ihan oikeesti ja kunnolla kuivumaan ja sitten lisäsin niihin vielä kaunista pastellinväristä pinkkiä väriä, ihan vaan yhden kerroksen, en tykkää liian paksuista väreistä. Tykkään yleensä ihan vaan kirkkaista lakoista ja ihan vaan vaikka ranskalaisesta manikyyristä itse tehtynä. Nyt kynnet ovat vielä liian lyhyet siihen puuhaan joten saa nyt kelvata näin vaan :) Seuraavissa kuvissa näkyy kynnet joissa on lakka päällä sekä muutamia kuvia itse lakasta. Katsokaahan muutama kuva vielä alaspäin. Kuvasin tuohon samaan syssyyn loppuun vielä kaikki käyttämäni hoitolakat, nuo neljä on todettu ihan huipuiksi, ainakin omilla kynsilleni passaa erityisen hyvin nuo Sally Hansenin lakat, suosittelen :)

Kynsissä näkyy nyt tuollainen hempeä pastellin värinen pinkki, ihan nätti :) Ja todella haalean värinen, ei liian pinkki.


Kaksi ensimmäistä on Rimmelin.


Kaksi viimeisintä on Sally Hansen -merkkisiä.Siinäpä oli tämä ensimmäinen koskaan tekemäni kynsiaiheinen postaus, toivottavasti oli kiva :) Vaikkakin oli todella yksinkertainen. Tykkään kyllä laittaa itseäni ja tykkään värkätä kaiken kauneudenhoitoon liittyvän kanssa, mutta yksinkertaisin menetelmin vain. Kynsipostauksia ette siis tule kauheasti näkemään, joskus silloin tällöin kun muut aiheet alkavat tylsistyttää :)

Palataan huomenna asiaan taas, näette heti aamusta muutamia korukuvia sitten taas pitkästä aikaa. Tänään alan nyt tämän postauksen julkistamisen jälkeen touhuamaan korujuttuja ja aamulla näette tuloksia. Suurin osa nyt tekemistäni koruista tulee lähtemään mukaan Oulun reissulle, siellä on paljon leidejä jotka taatusti haluavat jotain kaunista hipiälleen, toivotaan siis parasta ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !