Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Musiikkia korville

Jasso, nyt ne sitten tuli kotiin asti. T osti Oulun reissulta uudet kajarit sekä tuollaisen kivan pikku laitteen jotaki Sonokseksikin kutsutaan, näin meidän kesken vaa Sonssi. Mutta tosiaan, viime viikolla tilatut kajarit ja tuo pikku pömpeli saapuivat tänään kotiin, juuri parahiksi T:n saapuessa myös. Minähän nuille laatikoille en olisi osannut tehdä mitään, puukko korkeintaan käyttää että auki saan ja pahvit pois mutta siihen olis jäänyt kyllä. Mutta nyt soi kauniisti ja kivasti kaikki ja on pelit ja vehkeet kunnossa ;)

T tosiaan osti uudet kaijuttimet, vaikkei noi edellisetkään mitenkään vanhat olleet, vajaa vuoden ehtivät edelliset olemaan ainoastaan. Vanhat olivat merkkiä Amphion, suomalaista tekoa ja nyt taitaa merkkinä olla System Audio. Minähän en näistä tajua mitään, mutta sama se nyt on sentään merkit ylös kirjottaa, joku kysyy kuitenki :) Tässä alla olevassa kuvassa ovat ne "vanhat" kajarit sitten, musta ne oli niin kauniit, niistä lähti hyvin tehoja vaikka olivat pikkuruiset, mutta onhan nää uudet nyt ihan toista luokkaa, pikkusen isommatki :) T tykkää harrastaa tuota musiikkia, ja minä tykkään kuunnella ni sehän passaa mulle :)Nämä siis lähtivät vaihtoon, tuossa ne töröttää pöydällä ja odottavat uutta omistajaa, toivottavasti saadaan äkkiä ne pois tuosta ! Uudet ovat hieman isommat, mutta samanväriset eli mustaamustaa, sopivat hyvin sisustukseenki. Minähän saan siis päättää ainoastaan vaan sen värin aina, emmää niin tajua noista äänistä. Värit on tärkeitä ! Alla kuvia näistä uusista sitten, ihan lähtötilanteesta lähtien siis :)

Ja roskathan jäi tietenki siihen keskelle lattiaa...

Tässäpä oli nämä kaijuttimet esittelyssä. Ei ihan ehkä tämä aihe tavallaan kuulu siihen mitä normaalisti kirjoittelen mutta eipä tällaisia postauksia usein tulekaan, mutta myös tällainen kuuluu minun elämääni tai meidän elämäämme. Mun mielestä tämä siis kuului edes jotenkin tähän blogiin, koska tämä kuuluu mun elämään ja blogi käsittelee mun elämää :) Ja ehkäpä näm "oikeat" musiikki-ihmisetkin voisivat kiinnostua tästä, voin toki kertoa enemmänkin tällaisista aiheista jos kiinnostuneita on ? Meillä tätä tällaista tavaraa on vaikka kuinka paljon. Mutta tässä oli siis nämä, ja laitan vielä illalla myöhäisemmän postauksen siitä pikkupömpelistä, koska tähän hätään en ehdi enää ! Pysykää kuulolla siis vielä parin tunnin päästä :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !