Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Naama loistaa kilpaa auringon kanssaJa kyllä, enkä etes yhtään valehtele, naama todellakin loistaa auringon kanssa kilpaa, säikähtää itekki ku kattoo peilistä :D Kasvohoito oli aivan taivaallinen, ja niiiiin rentouttava että olisin voinu nukahtaa siihen petiin. Kallistahan tuo lysti on, taitanee maksaa yks kerta jotain 60e ? Ja kyllä se ainaki mun kukkarolle käy kalliiks jos pitäis parin viikon välein vaikka käydä, huh. Mutta lahjaksi saatuna olin erittäin tyytyväinen ja kasvotkin kiittävät nyt niiaten. Tähän perinteiseen kasvohoitoon kuului tosiaan kasvot, kädet ja dekoltee, eli tuo yläpää kokonaan. Kasvot saivat kunnon kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan ja epäpuhtauksien poiston. Epäpuhtauksia minulla ei ollut juuri yhtään, sai hoitaja etsiä suurennuslasin kanssa, olen siis kerrankin jossain asiassa syntynyt niiden muiden kanssa siellä onnellisten tähtien alla, kerrankin !! Epäpuhtauksia tosiaan etittiin ja etittiin, ei löytynyt, tyydyttiin sitten hieromaan kasvoja ja pään aluetta hyvin ja kosteutta minun kasvoni kaipasitvatkin.

4_large
weheartit.com
Kasvot saivat täydellisen hieronnan, kosteutuksen, kulmakarvojen siistimisen, kasvonaamion ja höyrypuhdistuksen, ai että mä niin nautin siitä ! Ihan kuin saunassa olisi maannut ja odottanut vain että joku muu hoitaa kaikki puhdistukset, loistavaa. Kasvojen lisäksi hoitaja hieroi ja käsitteli kädet, käsivarret ja sormet öljyllä ja hieroi kaikki sormenpäitä myöten, tämän jälkeen sain vielä hartioille pienen hieronnan siinä paikallani maaten. Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan tällaista edes kerran elämässään, itse aion käydä joskus vielä uudestaan, josko löytyis vain hieman halvemmalla jostain. Ja eikä siinä välttämättä tarvisi olla kaikkia nuita härpäkkeitä ja hierontoja, pelkkä kasvojen kosteutus ja muutenkin kasvojen hoito riittäisi :) Sekin on jo nautinto !

Näiden kasvohoitojuttujen jälkeen lähdin kauppaostoksille Prismaan, sieltä löytyikin vaan kaikkee tylsiä ruokajuttuja, sen jälkeen suunnistin apteekkiin jonne paloikin muutama kymppi rahaa... Karvalapset on kalliita ! Mukana tarttui koiraneidille punkkipanta, molemmin karvakasoille matolääkkeet kesää varten sekä suuvettä, hohhoijaa, siinäpä ne kukkaron nyörit menikin taas tiukemmalle...
Kurvasin vielä pikaisesti käymään kirppiksellä, itsehän en löytänyt oikeastaan mitään, kesälipposet tarttui mukaan vaan, aika lame... Äiti oli löytänyt mulle muutaman tuunauskorun, tai no toinen tais olla joku verhonipsuhässäkkä, mutta korun siitä saa :) Kuvia alla. Tämä postauksen jälkeen häätyykin alkaa syömään ja valmistautumaan kuvan raavintaa varten, taas kurvaan siis kohti kaupunkia, rankkaa tää elämä välillä :) Kuvan raavinnan jälkeen koitan ottaa siitä kuvia joissa ei kauheesti veri näy, yöks, ja ilmoittelen sitten että hengissä ollaan vielä :) Palataan illalla asiaan taas, saatte muutaman korukuvan sitten samalla :) Nyt tulee jo kiirus tässä, perse siis ylös sohvalta ja eiku menoks !

<3

2 kommenttia:

  1. mama3/5/12

    ei oo kuvia koruista..

    VastaaPoista
  2. Kuvia on tulossa piakkoin ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !