Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Oulun reissu ohitte :)

Viimeinen aamu valkeni Oulussa hotellihuoneessa ja viimeinen aamupalakin on jo syöty, kohti auton nokka kohti Kemin ramppia jälleen :) Ihana päästä kotiin, vaikka täälläkin on ollut mukava rentoutua muutama päivä, hotellin aamupalat on jotain niin ihanaa. Saatte myöhemmin taas lisää jutustelua tästä reissustamme ja saatte shoppailukuvia enemmän. Nyt muutamia kuvia eiliseltä kaupunkireissulta, bongattiin mm. reggaerekka <3

Pahoittelut, en ehtinyt eilen illalla enää tekemään postausta teille, tuli kauhea ja oikeesti kauhea äkkilähtö sinne tupareihin etten ehtinyt edes tukkaa laittamaan saati naamaa meikkaamaan... Huoh. Mutta selvisin kuitenkin Klippoteketin kuivashampoon turvin, muutamalla meikkivälineellä sekä hyvällä mielellä :) Tästä taas alkaa arjen rutiinit myös blogin puolella, olkaahan taas kuulolla !

Kävästiin päivällä syömässä kiinalaisessa ravintolassa samalla kun käytiin siinä vieressä kirppiksellä shoppailemassa. Kiinalainen ruoka oli todella maittava ja vatta oli ihan ääriään myöten täynnä sen jälkeen, oij ;) Kirppikseltä löysin ainoastaan yhden mukin ja pari tuunattavaa korua, muutoin oli hieman köyhät löydökset, muki tosin oli sitäkin mieluisampi, siitä kuvia myöhemmin ! Ruokailun jälkeen kävimme vielä muutamassa kaupassa pyörimässä ja jotain tarttui mukaankin, "koti"matkalla kuultiin jostain musiikkia ja suunnistimme sinne, siellähän oli Reggaerekka soittamassa musiikkia ja joku pikkutenavien breakdance -juttu menossa. Naperot tanssivat ja heiluivat innoissaan, kiva kun järjestävät tuollaisia keskellä kaupunkia :)Tenavien tanssikisa, breakdance.

Reggaerekka !
Tämän postauksen jälkeen häätyykin vähäksi aikaa köllähtää tuon mörököllin viereen ja alkaa pikkuhiljaa vääntäytymään autoa kohti kauppakassit kädessä. Mihinkähän ihmeeseen nuo kaikki pystyy sullomaan, auto parka. Laittelen illemmalla taas juttua lisää :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !