Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Päivä pulkassa..

Ja äitienpäiväjutut hoidettuna, huh, miksei koskaan voi olla ajoissa ?! No toisaalta, kyllä mulla omat jutut oli selvänä jo pari päivää sitten, mutta noitten muitten juttuja pittää aina viimetipassa hoidella... Miehet ne kun ei koskaan opi... Mutta kaikki on nyt reilassa ja äitillä on varmasti huomenna hymy herkässä, toivotaan näin !

Kävästiin tänään syömässä vietnamilaisessa puffettia ja oli tosi hyvää, kiva oli käydä. T:llä meinaa hieman flunssaa pukata joten vähän takellellen se söi, mutta ruokahalu sillä on aina sama, syö niinku ajokoira :D kIva päivä ollu muutenkin, just tultiin takaisin kotiin, käytiin suoraan kaupungista tulon jälkeen äitillä kahvittelemassa ja sopimassa hieman huomisen aikataulua. Mulla kun on noita kylästelypaikkoja aina näin juhlapyhinä niin aikataulut pitää suunnitella jo etukäteen että ehtii kaikkiin paikkoihin :) Tänään illalla pitääkin pakata kaikki mummoittenkin tekeleet ja kukat kyytiin ja menoksi.
Kävin keräilemässä hieman käpyjä tuossa ulkona ja vein äitille niitä tuunattavaksi. Se oli itsellensä kuivattanut käpyjä ja hopeisella spray-maalilla tuunannut ne tosi näteiksi, halusin itelle kans ! Käpyjä on siis perse pystyssä tuolal poimittu onnistuneesti, häätyypä käydä ottamassa niistä valmiista kävyistä kuvia tuolla äitillä vaikkapa huomenna. Ja omista tietty sitte ku ne valmistuu. Tosi helppo kikka jos tahtoo kotiin hieman jotain erilaisempaa sisustusta tai muuten vain jotain koristetta. Tällä kertaa mulla ei muuta ollutkaan, tässäpä tämä nyt, toivottavasti ehdin illalla tekemään vielä ainakin yhden postauksen. Kiire saattaa tulla, muutama tilaustyö odottaa työn alkamista tuossa nenän alla, laiskottaa vähän. Ei muutako töihin siis vaan !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !