Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Pretty Little Liars

Aloitetaan tämä aamu tällaisella hieman mutkattomammalla postauksella, ihan vaan että jokainen lukija saa heti aamunsa kivasti käyntiin, jos siis tykkää mun kans samoista jutuista. Oon joskus aikaisemminkin tehnyt postauksia mun lemppariohjelmista ja sarjoista, joten tässä tulee nyt taas yksi. Viimeksi taisinkin esitellä tämän kaikkien tunteman Game Of Thronesin, mitäpä olitte siitä mieltä ja kuka tykkää seurata sitä ?

Tällä kertaa tahdon esitellä teille tämän uuden ensi viikolla Subilla alkavan teinihömppäsarjan nimeltä Pretty Little Liars, suomeksi Valehtelevat Viettelijät. Mulle tää sarja ainakin osui ja uppos ihan kunnolla. Tykkään aikapaljon muutenkin seurata kaikkia näitä draama ja hömppäjuttuja, niinku esimerkiksi tv:stä kauniit ja rohkeat, salatut elämät ja frendit, joten tämäkin sarja menee samaan kastiin ihan helposti. Tv-sarjoista tykkään muutenkin vampyyripäiväkirjoista sekä Kostosta, nämähän ovat kans sitä aikalailla samaa kastia tämän uusimman sarjan kanssa, teinihömppää ja kauniita kasvoja joka puolella :) Välillä tekee ihan hyvää ottaa hieman omaa aikaa siitä ainaisesta arjesta ja viettää tunti hyvän ohjelman parissa, kannattaa kokeilla :)

Tämä sarja tosiaan kertoo tyttöporukasta, jossa salaisuuksia riittää ja salaisuuksien paljastajia myös ! Sarja on todellakin sitä hömppää, mutta välillä on ihan hyviäkin juttuja, juonenkäänteet ja jännitysefektitkin on saatu pakettiin aikalailla kohdilleen. Välillä on kädet hikoillut, sen kehtaan sentään myöntää, mutta muutoin melko kevyt sarja, ei siis tartte kovin kauheesti ajatella mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Mutta hyvä sarja kyllä, suosittelen katsomaan ainakin pilottijakson ensi viikolla 14.5 klo 19.00 ja kanava on Sub ! Kokosin alle muutamia kuvia näteistä naamoista, nättejä ne on edelleen vaikka multaa ja lehmänpaskaa hierottaiski koko naamalle, oon kade... :D

Pretty Little Liars
Pysytelkäähän juonenkäänteissä mukana ! Palaan asiaan taas aamupäivästä. Tein eilen illalla muutaman satsin koruja taas valmiiks, äitienpäivälahjoja muutamakin setti sekä pari tilaustyötä, joten niistä muutamista muutamia kuvia tulossa jossain vaiheessa, toivottavasti jo nyt päivän aikana, kahtellaan :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !