Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Pyörän metsästystä

Tänään oli suuri pyörän metsästyspäivä, eikä saalista tullut juuri nimeksikään. Mulla on nyt ollut jo talvesta asti mietinnässä minkälaisen polkupyörän tahtoisin ja malli ja merkki ja värit ja kaikki pitää siinä mätsätä toisiinsa, mitään pilipali pyörää en suostu ottamaan, enkä taho minkä tahansa väristäkään. Joissakin suhteissa olen todella hankala, mutta mikä järki siinä sitten on että maksaa 500e sellaisesta mikä ei miellytä silmää laisinkaan. Tyhmähän sitä silloin olisi jos ottaa jotain sellaista mistä ei tykkää.

Itselleni on tärkeää pyörässä lähinnä se että se on kauniin värinen, ainoastaan punainen, pinkki ja valkoinen käyvät. Toinen tärkeä seikka on että pyörässä täytyy olla loiva se tanko osa siinä, ei siis sitä normaalia tankoa siinä jalkojen välissä. Ohjaustangon tulee olla sellainen "mummomainen" ja kori tulee ehdottomasti olla ! Myös vaihteita pitäisi olla se 3, ei oikeastaan enempää. Se 7 vaihdettakin tuntuu ehkä hieman liian paljolta, ikinä niitä ehtis ees käyttämäänkään :D Mitähän muuta mulla on vaatimuslistalla... Ei vissiin kauheesti muuta, no halvallahan se olis tietenki kiva saada, mutta se nyt ei taida olla tällä listalla kauheen helppo toteuttaa :D

Käytiinkin tänään T:n ja isukin kans katselemassa tuossa kaupungilla muutamassa liikkeessä pyöriä, ja pari hyvää vaihtoehtoa olikin, mutta en tahdo ostaa mitään summamutikassa tai sen takia että haluan sen just nyt. Jotenka jätin asian vielä hieman hautumaan, ja mietin mitä oikeesti haluan pyörältä. Mutta laitoin tähän postauksen kuvitukseksi hieman kuvia sellaisista pyöristä mistä tykkään :)

T sentään löysi itsellensä pyörän, tosin sellaisen jonku japsi -version jolla pääsee tuhatta ja sataa... Joo, ei ehkä kauheena meikäläistä kiinnosta...Kaikkien pyörien kuvat on lainattu google.com:sta !


Siinäpä sellaisia kuvia pyöristä mitkä miellyttävät omaa silmääni todella paljon, ehkä tuo vihreä väri ei nyt niinkään, mutta tuo malli ja tuo kori on tuossa ihana :) Muutoin tänään onkin sitten vierailua tiedossa mamman luona, ja ehkäpä illasta rullistelua koiran kanssa jos ilmat kestää tai jaksaa kiinnostaa. Mutta illasta nyt ainakin aion tehdä lisää koruja :) Sain tilausavainnauhaa varten värit tietoon, jotenka helpompi alkaa työstämään sitä :)

Siis tiedossa illemmasta hieman korujuttujen postailua mikäli ehdin niitä tekemään siihen mennessä !

Muistakaahan käydä rakkaat liittymässä lukijoiksi, teitä onkin jo huimat neljä tuossa vasemmassa palkissa ja blogilistallakin jaksatte käydä seurailemassa, mutta toivoisin silti että liittyjiä olisi enemmän, voisin järjestää joskus vaikkapa jotain kivoja arvontoja tai muuta kivaa ?? Itse tykkään seurailla enemmän noita korublogeja, ja olenkin koittanut bongailla taas jotain uutta ja kivaa seurattavaksi, liityn kyllä välittömästi lukijaksi jos tykkään blogin ulkonäöstä ja siitä millä tyylillä koruja tekee, paljon on kiinni ulkonäöstä ;)

<3

2 kommenttia:

  1. Itsekin on pyörä hakusessa, mutten saa sitä vaan ostettua. Kyllä se olisi niin kätevä täällä "maalla" ja kuntokin saisi kasvaa =) Uusimpaan postaukseesi kommentti: en ole koskaan mitään tilannut ulkomailta, ja jotenkin epäilyttää, josko koskaan tulen tilaamaankaan, mutta tuolla Helmetissä tekevät melko usein kimppatilauksia ulkomaille. Jos sellaiseen uskallat, niin hyvä =) Eli Helmetti Foorumi ja Kimppatilaukset.

    VastaaPoista
  2. Sillähän se minäkin sitä pyörää koitan hankkia, täällä mekin asutaan hieman "maalla", olis niin kiva polkaista vaikkapa kauppaan ja postiin, eikä aina liikkua autolla :) Onnea yritykseen kuitenkin ! Ja kiitti tuosta vinkistä, olenkin yrittänyt tutkailla noita ulkomaisia sivuja, mutta hieman jotenkin epäilyttää itseänikin... Tuskin tilaan itsekään mitään, en uskalla :D Siellä on kaikki vain niin kaunista ja kiiltävää, harakan silmille vaarallista :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !