Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Raikkautta kasvoille

Hyvää huomenta teille kaikille jotka olette samaanaikaan hereillä :) Täällä ollaan heräilty reippaana uuteen päivään ja kohta on lähtö kaupunkiin kohti kasvohoitoa. Ihana saada kunnon hoito kasvoille juuri ennen "reissuun" lähtöä, piristää varmasti ilmettä kovasti. Toivon vain syvästi etten saa mitään allergisia reaktioita niistä tököteistä mitä siellä lätkitään naamalle. Häätynee mainita että pientä punoitusta saattaa esiintyä liian voimakkaista aineista. Uskon kyllä että se on rentouttava kokemus ja haluan sen jälkeen varmasti käydä uudestaankin huollattamassa kasvojani.

Olen kerran aikaisemminkin käynyt tällaisessa hoidossa, taisi olla vielä sama paikkakin, siitä taitanee olla muutama vuosi aikaa. Kasvohoidot ovat yllättävän kalliita, ja käytän niidenkin suhteen samaa periaatetta kuin kampaamolla käyntiinkin, itseensä täytyy panostaa ! Toisaalta nyt tässä tilanteessa on ihan turha puhua "tuhlaamisesta", sain nimittäin syntymäpäivälahjaksi lahjakortin perinteiseen kasvohoitoon ja halusin käyttää sen nyt keväällä kun muutenkin alkaa olemaan valoisampaa ja kirkkaampaa kaikkialla, silloin myös kasvot tarvitsevat päivitystä :)

Kasvohoidon jälkeen täytyy suunnistaa kohti apteekkia, kauppaa sekä kirppistä. Apteekista pitää hakea elukoille matolääkkeet, koska niilläkin on kevät tullut ! Apteekista täytyy kartuttaa myös särkylääkevarastoa, puhdistusainetta sekä koiralle punkkipanta. Ohhoi, rahaa saa taas palamaan, tuleepahan ainakin kevyempi olo ;) Kaupastakin pitäisi ostaa elukoilla vaikka ja mitä, nuo kaks karvaturpaa ovat meidän lapsiamme, ja niihin todellakin saa rahaa menemään :) Kissakin tuntuu syövän välillä yhtä paljon kuin hevonen kesälaitumella ja siltä tuo rontti alkaa jo näyttämäänkin... Mutta kuinkas lopetat kissan ruokkimisen tai edes yrität vähentää sitä, tai mites yrität liikuttaa sitä enemmän kuin se itse haluaa, et sitten niin mitenkään... Kissat ovat niin itsepäisiä että ne tekee just niinkö itse haluavat... Tai sitten meille on siunaantunut vaan se kaikista itsepäisin elukka, huoh...Siinäpä muutamia kuvia herätykseksi tähän päivään :) Palaan myöhemmin asiaan taas :) Pysykäähän kuulolla ihanat :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !