Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Shoppailureissun saldoa Oulusta vol 2.

Viimeiset ostoskuvat Oulun reissulta, vissiin mä en sitten enempää ostanu mittään.. Höh, tuntu että sitä oli enemmän ku mitä olikaan, rahaahan toki on mennyt enemmän kuin piti :D Se nyt on ihan normaalia. Tässä illan viimeisessä postauksessa saatte muutaman kuvan niistä muutamista ostoksista mitä en vielä ole esitellyt. Pari vaatekappaletta, muutama ihana muumimagneetti sekä uusi muistikirja korujuttuja varten.

Vaatteet jotka löysin oli Gina Tricotista, ja alennuksestahan minä ne bongasin, jei ! Mukaan tarttui siis yksi kappale oikein ihana kamelin värinen ja todella pehmeän tuntuinen neuletakki, rakastuin niihin nappeihin ihan totaalisesti ! Eli se tais olla jotain 10e pintaan, sitte oli kaks toppia, toinen enemmän T-paitamallinen ja toinen sellainen väljä toppi. Näillekin taisi hintaa jäädä noin 10e yhteensä eli halvalla lähti kaikki ja olin enemmän kuin tyytyväinen, kesävaatteita jes ! Kuvia näistä ihanuuksista alla !


Siinä olikin vaatteet, sitten vuorossa on muumimagneetit. Mä käyn näitä ostamassa aina siitä yhdestä pienestä putiikista ihan siinä Torinrannan lähettyvillä. Sen nimikin taitaa olla joku Lysti ja Kööki tai jotain sinne päin. Siellä on kaikkee ihanaa pientä tilpehööriä ja keittiötavaraa. Kannattaa käydä, sieltä löytää varmasti jokainen jotain pientä mukaan otettavaa. Itse haen sieltä joka kerta kun Ouluun menen, ihania muumimagneetteja, ne ovat sellaisia puisia tai mitä vaneria nyt ovatkaan. Tällä kertaa lähti mukaan haisuli pullopiilon kera, iso muumipeikko ja yks sellanen sarjakuvan tyylinen magneetti. Kuvat alla !
Sitten viimeisenä esittelyyn pääsee ihana uusi muistikirja mun korujuttuja varten, ja pinkkihän sen täytyi tottakai olla ja ostin siihen vielä koristelua varten tottakai tarroja jotka kiilsi oikein nätisti :)Näin saatiin taas päätökseen yksi päivä, huomenna taas uudet kujeet tiedossa. Laitan aamulla tulemaan teille kuvia hieman niistä helmiostoksista mitä tilasin viime viikon alussa HelmiQ:sta sekä sieltä Oulun Hopeavintistä. Ihanuuksia tulossa esittelyyn siis kuvien muodossa ! Toivottavasti olette jälleen viihtyneet juttujeni parissa ja viihdytte edelleenkin, liittykää toki lukijoiksi, tilaajiksi ja seuraajiksi, sekä blogilistan kautta että Bloglovinissa ! Kiva kun kävitte :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !