Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Sisustusvinkkejä ;)

Kuvailin eilen äitillä käydessämme muutamia häneltä löytyviä sisustusvinkkejä ;) Kerroinkin tuossa yhdessä aikaisemmassa postauksessa että haluan itsellenikin sellaisia hopeoituja käpyjä koristeeksi maljakkoon, sain tämän idean äidiltäni. Nappasin muutaman kuvan nyt sitten hänen olohuoneen sisustuksesta, jotta ymmärrätte mitä tarkoitan värjätyillä kävyillä. Hän on itse värjännyt myös risuja jotka on poimittu luonnosta, oikein kauniita tuli niistäkin, itse ehkä kuitenkin tykkään enemmän noista kävyistä vaan. Aionkin laittaa niitä suureen maljakkoon ja sinne joukkoon vaikka akryylikristalleja koristeeksi. Näette sitten siitä joskus myös kuvia, kävyt ei vielä olleet kuivuneet tarpeeksi että niitä olisi voinut maalata.

Kuvia nyt kuitenkin siitä äipän sisustuksesta, hänellä on nyt valkoinen -vaihe menossa...

Risut on maalattu hopeamaalilla, myös maljakossa olevat kävyt tehty samalla tyylillä.

KÄPYJÄ

Matonkuteista tehty kori. Mikäli tällainen kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla. Korien hinnat n. 10-15e, koosta riippuen.


Tämän parempia asukuvia ette muuten saa :D
Asukuvakin pääsi viimiseen kuvaan mukaan, tämän parempia ette luultavastikaan tule koskaan saamaan ;) Mulla oli päällä ne Oulun reissulla ostetut legginsit, sekä tuollainen lörttötoppi, ruskea Onlyn nahkatakki ja mustat ballerinat :)

Muistakaahan rakkaat käydä liittymässä ihan niinkö virallisesti lukijoiksi, seuraajiksi ja tilaajiksi sekä tuolla blogilistan kautta että myös bloglovinissa, löydätte niihin nappulat helposti tuosta vasemmalta ylhäältä. Ja mikäli haluatte kysyä jotain, ottakaa rohkeasti yhteyttä sähköpostilla katni88 @ suomi24.fi (poista välit) ! Mikäli jokin koru tai muu kiinnostaa, ottakaa yhteyttä sähköpostilla, vastaan mielelläni ja teen koruja myös tilauksesta :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !