Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Sormuskokeilut

Eilen sain päähäni alkaa kokeilemaan Youtube-pohjaisten videoiden perusteella hieman sormusten tekoa. Harjoittelussa käytin ensin pelkkää rautalankaa, jota saa rautakaupasta, sillä ei tullu siitä hommasta yhtään mitään. Liian paksua ja jäykkää oli. Sitte otin pari pätkää kokeiluun tuollaista melko ohutta ja todella taipuisaa kuparilankaa, sillä onnistuikin sitten harjoittelu hieman helpommin, vaikkei noista nyt mitään oikeita tullutkaan, kunhan kokeilin. Ja kokeilu ja harjoitteluvaiheessa ei todellakaan kannata ottaa ensimmäisenä käteen niitä Sterling -aarteita eikä niitä muitakaan hieman kalliimpia materiaaleja. Mun kokeilut meni ainakin jatkuvasti niin päin honkia että itku meinas päästä. Vihdoin ja viimein sain sitten väänneltyä tuskaisten ilmeiden kautta jonkinlaisen lopputuloksen tuosta kuparilangasta. Sormukseksihan sitä nyt ei voi sanoa ei sitte millään, mutta siinä on sitä oikeaa muotoa jo mitä lähdin hakemaan, ei siis mikään ihan paska reissu ! Tässäpä alla muutama otos noista kauheista kokeiluista, älkää säikähtäkö, kyllä mä vielä sen opin !


Tässä sormuksessa oli jo sitä oikeeta muotoo ja näköä mitä lähdin tavoittelemaan. Vielä on matkaa onnistumiseen !

Tämä sormus on tehty erityylillä kuin aikaisempi.
Tässä alimmaisessa kuvassa näkyvässä sormuksessa on yrittänyt tavoitella hieman coctail -sormuksen tyyliä, eli paljon erilaisia helmiä yhdessä sulassa sovussa. Ihan kivannäköinen tuli, vaikkei tämäkään nyt mihinkään käyttöön päädy, sen verran karsee on :D Mutta tällä tyylillä lähdin sitten tekemään seuraavaa "Oikeeata" sormusta, jossa käytin valmista pohjaa joka on hopeoitua sekä säädettävissä oleva.
Siinäpä niitä vähäksi aikaa, ei muutakuin lisää vääntelemään :) Tässä alla vielä video youtubesta lainattuna, jos joku haluaa kokeilla samalla ohjeella tehdä coctail -sormusta.


Tervetuloa Ninni uudeksi lukijaksi !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !