Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Suklaatee, nami !

T toi tuliaisiksi mulle reissultansa Rokualta pussillisen teetä, se tuoksui taivaalliselta suklaalta ja maistui myös todella hyvältä. Ja onneksi ei maistunut ihan täysin makealta suklaalta. Siinä maistui hitusen suklaa mutta teen teki erittäin miellyttäväksi juoda sen pehmeys, siinä ei tullut kertaakaan sitä kitkeryyttä mikä joissakin teemerkeissä tulee aina. Tämä oli sopivan suklaisen makuinen ja tuoksuinen sekä erittäin pehmeä maku. Tykkäsin tosi paljon, ehken niin paljoa kuin siitä joskus aikaisemmin esittelemästäni mansikka shampanja teestä, mutta tykkäsin tosi paljon kuitenki :)

Tämä tee oli sitä enkeliteetä, myydään ainakin kärkkäisellä ja varmaan kaikissa muissakin hieman isommissa liikkeissä, kannattaa kokeilla ! Myös muut nämä enkelineväspussi -tuotteet ovat olleet hyviä, muistattekos ne snapsipullot joihin on valmiiksi lisätty maku pohjalle, siihen vain kirkkaat päälle ja naminami juoma on valmis nautittavaksi. Todella hyvä matkapullo, tai esimerkiksi jollekin lahja. Käykäähän joskus tutustumassa tuotteisiin heidän verkkosivuillaan, sinne pääsette tästä !

Kuvia eiliseltä kun nautiskelin teetä rauhassa sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja katselin kun T värkkäs noiden kajareitten kans, Sonssista puhumattakaan :)

Muumimukeista kaikki maistuu hyvältä <3


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !