Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Tilauskoru säröakaateista

Tässäpä tulee ensimmäinen osa tilaustyöstä. Eilen sain tosiaan uuden tilaustyön, jossa haluttiin ystävälle lahjaksi rannekoru sekä siihen sopiva yksinkertainen kaulakoru. Korusetin teen simppelisti vain tumman vihreistä säröakaateista sekä kirkkaita helmistä, tätä comboa höystän sitten muutamilla tiibetin hopeisilla osilla sekä hopeoiduilla helmihatuilla. Katsotaanpa mitä sain aikaiseksi tästä toisesta, eli rannekorusta :) Mun mielestä tästä tuli oikein kaunis :)


Siinäpä pieni maistiainen :) Seuraavaksi pitäisi alkaa suunnittelemaan kaulakorua :) Muutenkin on näitä tilaustöitä tässä jonossa, ainakin yksi avainnauha pitäisi tehdä, sitten pari rannekorua ja nyt tämä, mutta kyllähän minä vääntelen ja kääntelen kun tästä niin kovasti nautin :)

Helmikauppa.com:iin olen suunnittelemassa uutta tilausta, jei ! Sieltä on tulossa taas jättisäkillinen tavaraa, voi että kuinka mukavata :) Voisin tehdä tästäkin verkkokaupasta sellaisen pienen esittelyn niin tietäisitte tekin rakkaat lukijani sen sitten minun kauttani. Varsinkin aloitteleville helmeilijöille sellaiset ohjeet ovat kullanarvoisia. Ja varsinkin kun joku toinen hieman kokeneempi tilaaja kertoo verkkokaupan olevan turvallinen :) Mutta siitäkin lisää myöhemmin !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !