Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

Torstai

Ja taas, sarjassamme fiksut otsikot jälleen.. Torstai, niinkin yksinkertaisesti vain. Tätä sanaa ei sanotakaan raskaasti huokaisten vaan ehkä hieman toiveikkaasti ynähtäen. Tai yniskää ja köhiskää miten haluatte, eihän kaikilla ala viikonloppu, eikä se kyllä ala meilläkään, mutta aattelinpa nyt koittaa sentään jotakuta hieman piristää.. Tehdäänpä tästä tämän aamun postauksesta sellainen toiveita herättävä ja mukava herätys teille kaikille, ja varsinkin itselleni että saisin nämä todella raskailta tuntuvat luomet vihdoinkin auki !

Mulla ei kauheesti nyt tämä runosuoni taas syki, jotenka saatte tyytyä nätteihin kuviin mitä bongasin TAAS tuota weheartin sivuilta. Sielläku vähän aikaa klikkailee kivoja kuvia auki ja miettii mitä kaikkee se kuva sulle itsellesi merkistee, huomaat jo kohta ajattelevasti jotain ihan muuta kuin mitä sieltä lähdit alunperin katselemaan... Mullehan siis käy aina näin, etsin jotain helmikuvia, klikkailen kohta auki kesäkuvia ja nättejä värejä ja mietin kuinka kohta terassilla grillimakkarat tirisee ;) Ihan perus settiä siis, mutta ei paha, ajattelenpahan sentään jotain. Joskus voi käydä niinkin huonosti että aivot lyö täysin tyhjää ja tulee toljotettua telkkariakin ihan vailla päämäärää tai järkevää ohjelmaa... Huomaan siis joskus katsovani jopa Discovery Channelia, vaikken tajua niistä ohjelmista mitään, tai että tuijotan jotain Ylen "natinkianatinkia" (suom. antiikkia-antiikkia).

Mutta hei, katsokaapas mitä kaikkee kivaa mä tällä kertaa löysin teille toljottevaksi ;)
Beleza-boy-cute-dog-friends-favim.com-436949_large

Tästä kuvasta tuli ihan mieleen se kun äiti monesti aina sanoo kuinka minä ja mun karvapeffakoirani kävelläänki ihan samallalailla, ollaan siis ihan täysin paita ja peppu, sipsit ja dippikastike ja jukurtti ja muumilusikka, eli luodut toisillemme... Apua, onko musta tullu sellanen koiranomistaja joka pukee itsensä jo vahingossa remmiin ja koiralle ballerinat lenkille lähtiessä... Tunnistanko enää itseäni ? Joo, onneks tunnistan, en ole menossa suljettujen ovien taakse ihan vielä...


Tumblr_m4pvp98oez1qbxrggo1_500_large

Tumblr_m34fxebmqi1qm58blo1_400_large

Ja kuten huomaatte, ajatusmaailmani selvästi seikkailee ihan jossain Out Of Sfäärs, OOS. Mutta kuitenkin, erittäin kivaa ja mukavaa torstain aloitusta kaikille ketkä ovat tulleet hakemaan jutuistani hieman vauhtia aamuunsa, tervetuloa kaikille vain oikein lämpimästi ja tervetuloa uudestaankin, täällähän minä teitä odottelen aina ;)

Tämän päivän suunnitelman koostuvat muutoin ihan vaan olemisesta, ulkoilemisesta mikäli keli antaa yhtään armoa, korujen teosta ja Salkkareiden odottelusta. Koruja pittäis tehdä parit ainakin, yks korjauskoru mahtuu myös joukkoon hauskaan ! Ja yks rannekoru pitää tehdä vielä yhteen tilaukseen lisää ja sitte seki homma on hoidettu alta pois. Kaulakorua pitäisi seuraavaksi alkaa vääntämään vaijerista, eilettäin kun tuli se kauan kaivattu sterling -lukkokin.. Ja joskos jossain vaiheessa saisin revittyä sekä aikaa että inspiraatiota sormuksillekin, pikkuhiljaapikkuhiljaa ne ajatukset ja suunnitelmat kohtaavat... Vielä kun kohtaisi myös tekotapa ja kaunis kädenjälki :D Mutta hei, ei aina voi olla täydellinen, joskus pitää olla myös 100 prosenttisesti awesome ;)


Phillip Phillips - Have you ever seen the rain

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !